IMSAT IMSAT

Tel: 021 316 66 00
Email: hr@imsat.ro
www.imsat.ro / Cariere - IMSAT
Str. Sg. Constantin Ghercu nr. 1B, Cladirea The Bridge 3, etaj 10, Bucuresti

P𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗮𝗺 𝘀𝗶 𝗲𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁𝗮𝗺 𝗶𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝗰𝗮 𝗮𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗙𝗔𝗭𝗘𝗜 𝗮 𝗜𝗜-𝗮 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗲𝗼𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗩𝗜𝗙𝗢𝗥

03.09.2025

💨Ce se intampla cand semeni responsabilitate, profesionalism si ... VANT? Culegi #VIFOR, nu furtuna!⚡

Altfel spus, #noi 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗮𝗺 𝘀𝗶 𝗲𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁𝗮𝗺 𝗶𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝗰𝗮 𝗮𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗙𝗔𝗭𝗘𝗜 𝗮 𝗜𝗜-𝗮 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗲𝗼𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗩𝗜𝗙𝗢𝗥 - cel mai mare parc eolian construit in Romania in ultimul deceniu, dar si unul dintre cele mai mari din Europa. 🌍⚡

Aceasta investitie strategica este menita sa redefineasca sustenabilitatea si independenta energetica nationala avand in vedere capacitatea sa planificata de 461 MW care va permite alimentarea cu energie verde a peste 700.000 de gospodarii.

💡𝗖𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗺?

✅ Proiectarea si executia retelei de medie tensiune 33 kV care evacueaza energia din 42 de turbine pana la statia de transformare

✅ Extinderea statiei electrice (celule 33 kV si echipamente auxiliare)

✅ Instalarea si punerea in functiune a transformatorului de 400/33 kV.

⏳ 𝗖𝗮𝘁 𝗱𝘂𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹?

✅ Proiectarea a inceput, iar punerea in functiune este programata in vara anului 2027.

📍Suntem #mandri ca alaturi de PORR Romania contribuim la tranzitia energetica realizand un proiect care conecteaza energia regenerabila la retea si consolideaza infrastructura energetica nationala.

🌱Dar suntem si mai #recunoscatori pentru sansa de a contribui la dezvoltarea comunitatii locale, rezilienta sociala si de mediu din judetul Buzau.

#IMSAT #EnergyTransition #WindEnergy #RenewableEnergy #CleanPower #Sustainability #GreenFuture #Renewables #GreenEnergy #EnergyEfficiency #WindPower #PoweringTheFuture #EnergyForTomorrow #SmartEnergy #PORRRomania

Beneficii companie

Galerie foto