Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2026!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Miele Tehnica Brasov Miele Tehnica Brasov
Miele Tehnica Brasov

Miele Tehnica Brasov

4,22

96 evaluări

Parteneriat Strategic pentru Educație - Ceremonie InfoTRON – ‚Informatica, pasul tău spre lumea mecatronicii”

13.05.2026

Parteneriat Strategic pentru Educație - InfoTRON – ‚Informatica, pasul tău spre lumea mecatronicii”

🚀 Viitorul se construiește de la primele idei puse în mișcare.

Cea de-a V-a ediție InfoTRON s-a încheiat cu rezultate care ne dau încredere în viitoarea generație:

• 337 de elevi înscriși

• 66 de proiecte susținute

• 32 de studenți-traineri

• 4 colegii brașovene implicate

(Colegiul National "Grigore Moisil" Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă”, Colegiul Național „Unirea” și Colegiul Național „Andrei Mureșanu”)

În cele 5 editii ale acestui proiect extra curricular, peste 1600 de elevi au avut parte de o experientță de învățare teoretică și practică.

Tot acest parcurs nu ar fi fost posibil fără implicarea partenerilor @Siemens Industry Software și Universitatea TRANSILVANIA din Brasov prin FFacultatea Design de Produs și Mediusi FFacultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor

Ne bucurăm să contribuim la un proiect care aduce mecatronica, robotica și informatica mai aproape de elevi — prin practică, mentorat și colaborare.

InfoTRON înseamnă mai mult decât educație STEM – înseamnă curiozitate transformată în competențe reale!

Împreună, construim în Brașov un mediu în care tinerii aleg să rămână, să crească și să inoveze.

#InfoTRON #MieleBrasov #SiemensIndustrySoftware #STEM #Educatie #Mecatronica #Robotica #Brasov