Am sărbătorit 5 ani în Iași și, cu această ocazie, am organizat primul nostru Open Day la clinică. A fost prilejul perfect să deschidem porțile, să întâlnim oaspeți dragi și să celebrăm împreună tot ce am realizat în acești ani.
Clinica s-a umplut de zâmbete, energie și voie bună. Ne-au fost alături pacienți care ne cunosc de ani buni, viitori pacienți curioși să descopere cine suntem, fondatorii companiei și colaboratorii de la Straumann, parteneri apropiați și de încredere. Atmosfera a fost plină de culoare, iar bucuria a fost completată de momente de relaxare, cu joculețe și premii care au adus și mai multe zâmbete pe chipurile tuturor. Pentru echipa din Iași, această zi a fost mai mult decât o simplă sărbătoare. Ne-a arătat că munca și pasiunea se transformă în relații frumoase bazate pe încredere. Am privit cu recunoștință la ce am realizat și cu entuziasm la ce urmează să construim.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături - prezența voastră a făcut ziua cu adevărat specială!