ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center) ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)
ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)

ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)

3.22

165 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)

LIDER GLOBAL ÎN INGINERIE ȘI SERVICII IT

 

ALTEN Delivery Center Eastern Europe face parte din rețeaua de centre offshore a grupului francez ALTEN, lider global în inginerie și servicii IT, prezent în peste 30 de țări. Fiind un centru regional (ce include Polonia și România), ADC Eastern Europe aparține unei rețele de centre de servicii a Grupului, alături de centre din alte țări precum Maroc, Spania sau India.

ALTEN Delivery Center Eastern Europe are în momentul de față peste 500 de angajați, patru sedii (Iași, București, Gliwice și Varșovia) și oferă servicii de consultanță în domeniul tehnic, dezvoltând parteneriate cu clienți de renume la nivel mondial din industria auto, aeronautică, energetică, financiară sau medicală.

ASTĂZI CONSTRUIM VIITORUL

Inginerii noștri dezvoltă și implementează astăzi tehnologiile viitorului. Ca lider global în inginerie și servicii IT, sprijinim companiile în procesul lor de transformare tehnologică și sustenabilă. Misiunea noastră este aceea de a avea un impact pozitiv asupra viitorului partenerilor noștri, asupra carierelor angajaților noștri, asupra societății și a mediului înconjurător.

CULTURĂ ȘI VALORI

Promovăm o cultură ce ne permite să luăm ceea ce este mai bun din două perspective diferite. Suntem deopotrivă ingineri și antreprenori, oferim stabilitatea unei corporații și agilitatea unui start-up, combinăm o abordare holistică cu o expertiză specializată, iar activitățile noastre au în spate nu doar rațiuni economice, ci și sociale sau de mediu înconjurător.

ECHIPA NOASTRĂ, PE PRIMUL LOC

Pe primul loc, punem mereu echipa – colegii creativi și dedicați care fac ca lucrurile să se întâmple, să avanseze în direcția în care ne dorim. Prin urmare, este important ca echipa noastră să fie mulțumită și să își desfășoare activitatea într-un climat de lucru pozitiv – iar pentru a asigura acest lucru, organizăm constant concursuri, activități interne, evenimente și întâlniri în cadrul cărora împărtășim și sărbătorim realizările companiei.

O ECHIPĂ DIVERSĂ ȘI INCLUZIVĂ

În cadrul ADC Eastern Europe, asigurăm un mediu incluziv și echilibrat, în care femeile sunt susținute și încurajate să evolueze pe poziții de management. De asemenea, ne propunem să schimbăm percepția ingineriei în rândul tinerilor, în special al celor de gen feminin.

De ce sa lucrezi cu noi?

ȘAPTE MOTIVE SĂ NI TE ALĂTURI

  • Vei face parte dintr-un mediu internațional, creativ și dinamic
  • Vei contribui la dezvoltarea și implementarea unor proiecte interesante pentru clienți cunoscuți din sectoarele Aerospațial, Automotive și Energetic
  • Vei avea ocazia de gestiona proiecte și ți se vor acorda responsabilități cu impact semnificativ
  • Vei lucra într-un mediu pozitiv, care promovează un echilibru între viața personală și cea profesională
  • Vei beneficia de un plan de training în concordanță cu nevoile și interesele tale
  • Vei fi la curent cu ultimele tendințe în domeniu, misiunea noastră fiind aceea de ne susține partenerii în procesul lor de transformare și inovare
  • Te vei bucura de multiple beneficii și activități de echipă precum concursuri, întâlniri și evenimente interne

Statistici companie

Beneficii companie

Galerie foto