MoneyGold MoneyGold
MoneyGold

MoneyGold

3.64

11 evaluări

Prezentare MoneyGold

Conceptul MoneyGold se bazează pe oferirea de servicii la standarde inalte, sigure, transparente și de încredere!

În cele peste 100 de locații, MoneyGold vă oferă rapid și sigur, servicii financiare nebancare (amanet aur-electronice, schimb valutar & transfer de bani) vânzare bijuterii aur si electro.

Datorită expansiunii companiei la nivel național, dar și a dorinței de a ne extinde serviicile, Money Gold își mărește echipa, astfel încât constant suntem în căutare de colegi noi din domenii conexe activitatilor desfasurate de noi. Experiența în domeniu nu este atât de importantă pentru noi, cât dorința ta de învațare, dezvoltare și perseverența în a evolua profesional.

Amanet aur & electro

Împrumuturile prin amanetare MoneyGold se efectuează simplu și rapid, cu un comision mic, indiferent de suma împrumutată.

Exchange

MoneyGold vă oferă curs foarte bun pentru serviciile de schimb valutar.

Transfer de bani

Pentru cei care doresc să trimită sau să primească bani rapid și fără costuri ascunse, MoneyGold le pune la dispoziție serviciul de transfer de bani. Transferul de bani este realizat prin intermediul Money Gram.

Vânzare bijuterii si electro

MoneyGold pune la dispoziția clienților serviciul de vânzare bijuterii din aur si obiecte electro la prețuri accesibile.

 

De ce sa lucrezi cu noi?

În prezent, echipa Money Gold este formata din peste 350 de profesioniști care activeaza în domenii precum: Dezvoltare, Management, Achiziții, HR, IT, Marketing, Training, Vânzări, Financiar, Logistica, Juridic.

Te asteptam să ne cunoști și sa te alături super echipei MONEYGOLD!

De cuvânt de la bun început!

Statistici companie