TERMENI SI CONDITII DE ACCES SI UTILIZARE ALE SITE-ULUI WWW.UNDELUCRAM.RO

1. INTRODUCERE

1.1 Termenii si conditiile de acces si utilizare ale site-ului www.undelucram.ro reprezinta regulamentul de functionare si utilizare al site-ului www.undelucram.ro, care devine obligatoriu pentru toti utilizatorii care isi creaza un cont pe site sau care isi activeaza un profil personalizat pe contul existent.

In prezentul document termenii:

- “Site”, “Proiect” sau “Undelucram.ro” inseamna pagina web www.undelucram.ro; site-ul este detinut si operat de societatea UNDELUCRAM SRL cu sediul social in Bucuresti, Str. Arh. Grigore Cerchez nr. 6, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3977/2017, cod fiscal 37266398, email office@undelucram.ro, iar

- “Vizitator”, “Utilizator”, “Persoana” sau “Dumneavoastra” inseamna persoana fizica sau juridica ce acceseaza si foloseste site-ul www.undelucram.ro prin crearea unui cont de utilizator sau prin personalizarea unui cont existent de angajator.

Relatia dvs. legala este cu societatea UNDELUCRAM SRL cu sediul social in Bucuresti, Str. Arh. Grigore Cerchez nr. 6, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3977/2017, cod fiscal 37266398.

1.2 Site-ul www.undelucram.ro este un proiect ce isi propune sa gazduiasca informatii despre mediul de lucru din Romania, informatii oferite de catre persoane ce interactioneaza sau au interactionat din punct de vedere profesional cu angajatori romani. Proiectul gazduieste, de asemenea, informatii de interes public din domenii diferite precum: resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc, informatii structurate atat sub forma de articole (fie create intern, fie preluate de pe site-uri publice), cat si sub forma unor discutii de tip forum. Persoanele care ofera informatii prin intermediul site-ului www.undelucram.ro sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice.

1.3 Prezentul Regulament este supus legilor romane. Orice litigiu care se naste din sau in legatura cu utilizarea site-ului va fi solutionat de instantele romane.

2. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

2.1  Accesul și utilizarea Site-ului sunt supuse legilor romane și prezentului Regulament. Va rugam să cititi Termenii si conditiile de acces si de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera că ati acceptat acesti Termeni de Utilizare. Inainte de a oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru, vi se va solicita in mod specific sa acceptați Termenii si Conditiile de acces si utilizare. Prin acceptarea acestora, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile de Acces si Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs., iar in cazul crearii unui profil, la momentul validarii acestuia. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului nostru si Termenilor si conditiilor de acces si utilizare prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Va rugam sa recitiți Termenii si conditiile de acces si utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest Site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii in versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

2.2 In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de acces si de utilizare, va rugam sa parasiti www.undelucram.ro si sa nu mai accesati acest site.

2.3 Accesul la unele dintre produsele Site-ului poate sa fie permis doar dupa plata unor sume de bani. Plata se va realiza pe baza de factura, iar accesul va fi conditionat de incasarea sumei de bani. Contractul dintre dvs. si UNDELUCRAM SRL se va forma in momentul in care aceasta din urma accepta comanda ferma primita prin corespondenta electronica si va trimite factura pe aceeasi cale.

3. CONTINUTUL SI SECTIUNILE SITE-ULUI WWW.UNDELUCRAM.RO

3.1 Site-ul www.undelucram.ro gazduieste numeroase resurse online de informare, inclusiv instrumente de comunicare, articole, stiri, forumuri si servicii de interactiune sociala.

3.2 Site-ul www.undelucram.ro este structurat in mai multe sectiuni, dupa cum urmeaza:

a) Sectiune dedicata gazduirii informatiilor despre angajatori, informatii oferite de catre persoane ce interactioneaza sau au interactionat din punct de vedere profesional cu angajatori romani. Aceasta sectiune cuprinde, pentru fiecare companie listata pe site, subsectiuni de Forum, Evaluari, Salarii, Interviuri si Beneficii.

b) Sectiunea Ghidul salariilor, sectiune dedicata centralizarii articolelor despre piata salariilor din Romania. Articolele sunt atat create intern, cat si preluate de pe alte site-uri publice.

c) Sectiunea Modele CV, sectiune dedicata centralizarii diferitelor modele de CV.

d) Sectiunea Noutati si articole, sectiune dedicata centralizarii celor mai recente articole si stiri din domenii diferite precum: resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc.

e) Sectiunea Calculator salarii contine o aplicatie destinata a fi folosita in scopul unor simulari/estimari privind calculul salariilor.

f) Sectiunea Top angajatori contine topuri realizate dupa diferite criterii: dupa evaluarea generala, dupa oportunitatile de cariera, dupa compensatii si beneficii, dupa balanta serviciu/viata personala, dupa management, respectiv dupa cultura si valori.

3.3 Conform legilor in vigoare pe teritoriul Romaniei prin care se certifica caracterul public al datelor de identificare ale societatilor sau diferitelor entitati din Romania, respectivele date (denumire, sediu social, numar de inregistrare in Registrul Comertului, dupa caz, numar de identificare fiscala) ale angajatorilor listati pe site-ul www.undelucram.ro sunt preluate direct de pe site-ul societatii sau entitatii  respective. Aceste date folosesc doar la identificarea firmelor in cauza si nu pot fi folosite in alte scopuri.

3.4 Continutul gazduit de site-ul www.undelucram.ro provine din surse diverse, precum: articole si stiri create intern, articole si stiri preluate de pe alte site-uri, informatii oferite de catre utilizatori prin intermediul forumurilor sau a altor servicii de interactiune sociala etc.

3.5 Continutul gazduit de site-ul www.undelucram.ro este oferit in mod gratuit oricarui vizitator si utilizator. Anumite tipuri de continut pot fi restrictionate, acestea putand fi accesate doar dupa creearea unui cont pe site sau, in functie de caz, dupa efectuarea unor plati reprezentand contravaloarea anumitor servicii pe care site-ul www.undelucram.ro le poate presta (aceste servicii, precum si date despre eventuale plati, vor fi aduse la cunostiinta tuturor partilor implicate, pentru fiecare caz in parte). Sub nicio forma si in nicio situatie, site-ul www.undelucram.ro nu va presta servicii ilegale pe teritoriul Romaniei (ca de exemplu ingradirea dreptului la libera exprimare prin stergerea de mesaje ale utilizatorilor in schimbul unor sume de bani din partea angajatorilor vizati).

4. INREGISTRAREA SI SECURITATEA CONTULUI

4.1 In scopul accesarii anumitor sectiuni sau functionalitati ale site-ului www.undelucram.ro, este necesara inregistrarea vizitatorilor pe site. Pentru a trece prin procesul de inregistrare, va trebui să completați formularul de inregistrare disponibil pe Site furnizand numele si prenumele, adresa de email si localitatea unde locuiti sau sa va inregistrati pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de socializare. Dupa completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta, vă vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dvs., indicand modul in care este confirmata inregistrarea si prin care vi se indica ca acceptati Termenii de utilizare si acces la Site. Prin inregistrare sunteti de acord sa furnizati informatii corecte si reale despre dumneavoastra atunci cand acestea va sunt solicitate. De asemenea, sunteti de acord sa va asigurati ca datele inregistrate sunt actualizate. In cazul in care se considera ca anumite date trebuie verificate, Undelucram.ro va solicita utilizatorilor acte doveditoare.

4.2 Contul fiecarui utilizator este securizat printr-o parola aleasa de persoana respectiva. Va revine raspunderea de a pastra confidentialitatea propriei parole si a securitatii contului dumneavoastra. In consecinta, sunteti singurul raspunzator de toate activitatile care au loc in contul dumneavoastra. In cazul folosirii neautorizate a contului dumneavoastra, va rugam ca imediat sa contactati personalul site-ului. De asemenea, asigurati-va ca va deconectati de la contul dumneavoastra de fiecare data cand terminati sesiunea de vizitare si utilizare a site-ului www.undelucram.ro. Fiecare utilizator poate folosi un singur cont. Nu este permisa utilizarea contului altui utilizator sau accesul altor persoane la contul personal. Fiecare utilizator este obligat sa pastreze confidentiale numele de utilizator, parola și orice alte informații de acces in cont. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre utilizatori a acestei obligatii.

4.3 Utilizatorii au obligatia de a respecta urmatoarele informatii la inregistrare:

i) sa aiba cel putin varsta legala de angajare (16 ani);

ii) sa furnizeze date reale si actualizate.

4.4 Prin utilizarea Site-ului nostru, se considera ca ati acceptat conditiile noastre referitoare la condifentialitate si protectia datelor personale. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita în mod expres să acceptati Termenii si conditiile de Utilizare si Acces care includ si prezenta politica de confidentialitate. Conform legii nr. 677/2001, site-ul www.undelucram.ro garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal inregistrate de catre utilizatori pe site. Aceste date nu vor fi dezvaluite tertilor, sub nicio forma si indiferent de motiv.

4.5 Cand ne furnizați date cu caracter personal si/sau informatii de contact, ne permiteti sa va contactam in scopul pentru care ne-ati furnizat aceste date cu caracter personal si in conformitate cu cele descrise in continuare. Nu transferam niciunei persoane baza noastra de date care contine datele personale ale clientilor nostri, cu exceptia unor situatii prevazute mai departe.

4.6 Putem colecta si prelucra, sub rezerva dreptului de a revoca consimtamantul dumneavoastră sau de a solicita anularea inregistrarii, datele furnizate la inregistrarea ca utilizator. Putem folosi datele detinute despre dvs. in următoarele scopuri: analiza de marketing si cercetari statistice pentru nevoile interne; oferirea de informatii, produse sau servicii pe care ni le solicitati; trimiterea de notificari, inclusiv in ceea ce priveste modificarile aduse setului nostru de termeni si conditii.

4.7 Putem colecta informatii despre dispozitivul dvs., inclusiv in cazul in care sunt disponibile adresa IP, sistemul de operare si tipul de browser, precum și alti parametri furnizati atunci cand browser-ul web sau aplicatia acceseaza Site-ul nostru. Astfel de alti parametri pot include, dar fara a se limita la (i) detalii cu privire la vizitele dvs., de exemplu datele de trafic, datele de localizare, precum și alte date de comunicare și (ii) resursele pe care le accesati. Putem folosi aceste informatii (i) pentru administrarea sistemului (ii) in scopuri statistice (de exemplu: crearea de rapoarte in mod cumulat cum ar fi date statistice despre actiunile si tiparele de navigare ale vizitatorilor noștri) si/sau (iii) pentru protectia impotriva fraudei, motive de securitate, de exemplu, in cazul în care comportamentul sau accesul la Site de catre dumneavoastra sau de pe dispozitivul dvs. aduce atingere intereselor sau produce daune societatii sau tertilor cu care colaboram.

4.8 Putem utiliza datele tehnice furnizate de catre browser-ul sau aplicatia dvs. pentru publicitate personalizata. Putem folosi aceste date tehnice pentru a va prezenta spoturi sau corespondenta in scop publicitar.

4.9 Cand ne furnizati date cu caracter personal si/sau informatii de contact prin intermediul Site-ului, sunteti de acord (sub rezerva dreptului de a refuza sau revoca consimtamantul in conformitate cu sectiunea urmatoare) ca este posibil sa va trimitem buletine informative, mesaje si alte alerte prin e-mail. Aceste comunicari sunt trimise, printre altele, cu sau fara interventie umana în scop de marketing direct sau publicitate a produselor sau serviciilor similare oferite de Site. Puteti oricand refuza sau revoca acordul de a primi buletine informative, mesaje sau alerte folosind link-ul special prevazut intr-un buletin informativ, mesaj si / sau alerta sau scriindu-ne la adresa office@undelucram.ro.

4.10 Datele pe care le colectam de la dvs. pot fi prelucrate in, transferate in, si/sau stocate pe un server din Romania. Datele pe care le colectam de la dvs. pot fi prelucrate de catre personalul care lucreaza pentru noi sau unul dintre tertii nostri furnizori de servicii. In cazul in care am transfera afacerea sau activele UNDELUCRAM SRL vom putea divulga datele dvs. cu caracter personal unui potential.

4.11 Puteti sa va autentificati prin intermediul unui site tert, în special prin intermediul unei platforme de social media, cum ar fi Facebook. In acest caz, puteti face clic pe butonul "autentificati-va cu (Facebook)" din formularul de autentificare si va puteti conecta la site-ul respectiv. Procedand astfel, va dati acordul ca datele dvs. cu caracter personal (in special numele, prenumele, data nasterii, sexul și adresa de e-mail) sa fie preluate de pe site-ul de social media si sa ne fie trimise noua. Daca va inregistrati prin intermediul unor retele de socializare, va atragem atentia ca acestea au propriile politici de confidentialitate si ca nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere pentru politicile de confidentialitate sau practicile puse in aplicare de catre terti. Va rugam sa verificati aceste politici inainte de a va autentifica pe Site-ul nostru prin intermediul unui site tert sau retea de socializare.

4.12 Legile aplicabile va oferă drepturi cu privire la datele dumneavoastra. Aceste drepturi includ, dar nu sunt limitate la:

- dreptul de a ne solicita o confirmare daca datele dvs. personale sunt sau nu sunt prelucrate;

- dreptul de a solicita informatii despre starea de prelucrare a datelor dvs. personale;

- dreptul de a solicita informatii cu privire la sursa de la care s-au obtinut datele dvs. personale pentru prelucrare;

- dreptul de accesa datele dvs. personale sau de a vedea o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs.;

- dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea sau completarea datelor dvs.;

- dreptul de a respinge utilizarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing;

- dreptul de a va revoca consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si/sau de a solicita anularea inregistrarii si stergerea datelor dvs. din Site-ul nostru.Orice utilizator va putea, in orice moment, sa isi dezactiveze contul creat pe site-ul www.undelucram.ro. Pentru acest lucru va rugam contactati personalul Site-ului la adresa de email office@undelucram.ro.

4.13 Avem obligatia sa dispunem de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a pastra in siguranta datele si pentru a fi în masura sa respectam angajamentele prevazute aici, precum si toate cerintele legislatiei aplicabile. Toate informatiile pe care ni le furnizati sunt stocate in servere securizate. Din nefericire, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul să protejam datele dvs. personale, nu putem garanta securitatea datelor transmise catre si de pe Site-ul nostru; orice transmitere se face pe propriul risc. Odata ce am primit informatiile dvs., vom utiliza proceduri stricte si functii de securitate pentru a incerca prevenirea accesului neautorizat.

4.14 Nu suntem responsabili pentru daunele suferite care sunt în afara controlului nostru rezonabil, inclusiv defectiuni care ar putea pune în pericol securitatea serverelor pe care sunt gazduite bazele de date care contin date cu caracter personal.

5. REGULI DE UTILIZARE SI CONDUITA A UTILIZATORILOR

5.1 Va dam posibilitatea de a impartasi cu restul utilizatorilor Site-ului impresiile si experientele dvs. cu privire la timpul pe care l-ati petrecut sau il petreceti in calitate de angajat sau colaborator al unei entitati. In sectiunea dedicata gazduirii informatiilor despre angajatori puteti scrie comentarii despre aceste experiente.

5.2 Raspunderea privind acuratetea si realitatea informatiilor, datelor si mesajelor pe care le furnizati va revine exclusiv dumneavoastra. Nu ne asumam vreo obligatie de a investiga adevarul celor afirmate, de a monitoriza sau verifica acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația in vigoare a comentariilor dvs. si a continutului publicat de dvs.

5.3 In momentul in care trimiteti spre publicare un comentariu, va obligati sa nu postati informatii care:

a) incalca orice lege aplicabila in Romania (spre exemplu, normele legale privind calomnia sau dreptul la viata privata, demnitate sau imagine) sau un contract pe care l-ati semnat cu entitatea despre care publicati comentariul (spre exemplu, drepturile de autor sau o clauza contractuala de confidentialitate);

b) au un caracter obscen, insultator, calomnios, amenintator, violent, abuziv,  denota ura, sunt de natura a hartui sau discrimina pe orice criteriu, sunt pornografice sau profanatoare sau incurajeaza un comportament care ar fi considerat o infractiune sau incalcare a legii; este interzis orice atac la persoana, discutati ideea/situatia, nu persoana. Tratati-i pe ceilalti utilizatori cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt.

c) au caracter de „spam” sau reprezinta orice alta forma de publicitate nesolicitata, materiale promotionale sau mesaje comerciale, cu exceptia spatiilor in care acest lucru este permis in mod expres.

5.4 Va rugam sa utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). De asemenea, va rugam sa nu folositi un limbaj de tip „chat”. Verificati textul inainte de a-l posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti vizitatori ai site-ului.

5.5 Nu citati excesiv din comentariile anterioare; citati doar partile esentiale astfel incat comentariile sa fie usor de citit. Va rugam sa specificati numele, ID-ul sau nickname-ul autorului comentariului pe care il citati. Este interzisa doar postarea de citate fara contributie personala sau fara a se specifica sursa/autorul. Mesajele de acest tip vor fi sterse. Este interzisa folosirea drept nume, ID sau nickname a numelui unui angajator, brand sau a unei pagini personale web (exceptie fac persoanele care reprezinta oficial un angajator).

Contributiile aprobate si publicate pe site (comentarii, evaluari, informatii despre salarii, informatii despre procesul de interviuri si despre pachetele de beneficii) pot fi editate sau sterse de autor in maxim 48 de ore de la publicare. Avand in vedere faptul ca fiecare contributie este o perceptie individuala si subiectiva a fiecarui  utilizator in parte, acestea se pot schimba, de aceea acordam un termen de 48 de ore fiecarui utilizator in a-si revizui contributia proprie. Dupa perioada de 48h contributiile nu mai pot fi modificate pentru a pastra o continuitate a discutiilor. In cazul in care utilizatorii doresc sa evalueze angajatori pe care i-au mai evaluat in trecut, o pot face dupa minim sase luni de la evaluarea precedenta.

Odata publicat un comentariu, ne acordati o licenta neexclusiva pentru termenul maxim permis de lege pe teritoriul Romaniei, pentru reproducerea, publicarea, transmiterea si difuzarea acestuia in scopul exploatarii si promovarii Site-ului. Comentariile si drepturile transmise conform celor de mai sus nu vor fi recompensate printr-o contraprestatie.

5.6 Orice abatere de la obligatiile de mai sus se sanctioneaza cu stergerea comentariilor dumneavoastra si/sau restrictionarea accesului dumneavoastra la acest site.  Acest drept pe care ni-l rezervam nu trebuie sa fie interpretat ca o aprobare a noastra sau ca o responsabilitate fata de comentariile dvs.  sau continutul incarcat pe Site, indiferent daca utilizam sau nu acest drept.

5.7 Prin acceptarea prezentelor Termeni si conditii de acces si de utilizare a Site-ului va obligati sa ne despagubiti pentru orice daune directe sau indirecte pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dvs. pe Site-ul nostru si care nu au fost refuzate spre publicare sau sterse dupa publicare (neavand pentru noi un caracter vadit nelegal sau vatamator).

5.8 Este interzis sa:

(i) reproduceti, copiati, distribuiți sau sa valorificati Site-ul, inclusiv orice parte a continutului acestuia în orice scop, fara a obtine acordul nostru scris in prealabil;

(ii) sa descarcati sau sa copiati informatii in beneficiul unei alte afaceri; si

(iii) sa utilizati instrumente de extractie a datelor, roboti sau instrumente similare de colectare si de extractie de date.

5.9 Nu aveti dreptul sa introduceti virusi sau alte materiale daunătoare tehnologic, sa incercati sa obtineti acces neautorizat pe Site-ul nostru sau sa atacati Site-ul. Orice astfel de abuzuri, care pot constitui infractiuni, vor fi raportate autoritatilor competente.

6. REGULI DE APROBARE SI MODERARE A MESAJELOR, INCLUSIV A EVALUARILOR, A INFORMATIILOR DESPRE SALARII SI INTERVIURI SAU A ALTOR DATE FURNIZATE DE CATRE UTILIZATORI

6.1 Site-ul www.undelucram.ro isi doreste sa fie un punct de reper si de informare pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pentru cei interesati de atmosfera si mediul de lucru din companiile romanesti, cat si pentru companiile care au ca scop imbunatatirea relatiei cu actualii si viitorii angajati.

Undelucram.ro este parte neutra in toate discutiile dintre utilizatori si nu face anchete in a descoperi autenticitatea continutului mesajelor (incluzand evaluari, informatii despre salarii si interviuri sau alte date furnizate de catre utilizatori), de aceea sunteti obligati sa furnizati date reale care pot fi de ajutor si interes pentru toti cei care viziteaza site-ul www.undelucram.ro.

6.2 Moderatorii Undelucram.ro vor analiza mesajele primite prin intermediul site-ului si vor aproba toate mesajele care au aparenta ca sunt conforme cu Termenii si conditiile de acces si de utilzare ale Site-ului. In aceeasi masura, moderatorii Undelucram.ro vor tine cont de urmatoarele aspecte:

a) Acelasi standard de moderare/aprobare/respingere a mesajelor se aplica pentru toate mesajele primite (incluzand evaluari, informatii despre salarii si interviuri sau alte date furnizate de catre utilizatori), indiferent daca acestea sunt venite de la fosti angajati, actuali angajati sau reprezentanti ai companiilor;

b) Informatiile furnizate de catre utilizatori trebuie sa fie de interes si sa ajute vizitatorii site-ului www.undelucram.ro;

c) Nu vor fi acceptate spre publicare mesaje generale lipsite de interes pentru vizitatorii site-ului www.undelucram.ro sau mesaje care nu sunt fundamentate pe argumente (in cazul in care situatia impune acest lucru).

6.3 Site-ul www.undelucram.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin Termenilor si conditiilor de acces si de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

7. LIMITAREA RASPUNDERII

7.1 Site-ul www.undelucram.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor gazduite pe site. Undelucram.ro este parte neutra in toate discutiile dintre utilizatori si nu face anchete in a descoperi autenticitatea continutului mesajelor. Totusi, www.undelucram.ro ofera posibilitatea utilizatorilor (incluzand angajatorii listati pe acest site) sa combata oficial informatiile care nu sunt conforme cu realitatea prin exercitarea dreptului la replica pe site sau prin informarea reprezentantilor site-ului de indata. Daca se considera ca orice informatie gazduita de site-ul www.undelucram.ro violeaza drepturile legale ale persoanelor fizice sau juridice in cauza, este necesara semnalarea acestei situatii la office@undelucram.ro, impreuna cu probe precise si relevante care combat informatiile gazduite. De asemenea, va rugam sa luati in considerare ca orice semnalare nu trebuie sa incalce drepturile protejate de legile in vigoare (ca de exemplu ingradirea dreptului la libera exprimare, ingradirea dreptului la informare, etc). Incuranjam utilizatorii angajatori sa isi exercite activ dreptul la replica si sa recurga numai in subsidiar la solicitarea de stergere a comentariilor considerate vatamatoare. Daca suntem notificati cu privire la incalcari ale legii sau ale unor contracte vom sterge doar acele comentarii si materiale cu privire la care sunt prezentate dovezi clare si indubitabile referitoare la incalcarile pretinse; in lipsa unor astfel de dovezi, vom respecta dreptul la libera exprimare a opiniilor utilizatorilor.

UNDELUCRAM SRL nu sustine prin publicare parerile exprimate. Site-ul are un rol neutru, de facilitare a accesului publicului la informatii despre piata muncii. Ne declinam orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în masura permisă de legislatia în vigoare, cu exceptia pierderilor sau daunelor cauzate de frauda, greseli intentionate sau neglijenta grava.

7.2 Datele furnizate de utilizatori la inregistare nu pot fi puse la dispozitia nimanui decat in cazul in care legea impune acest lucru.

7.3 Site-ul nostru nu va fi întotdeauna disponibil și poate avea anumite erori. Site-ul este operational pe principiul "așa cum este" si il veti folosi pe riscul dvs., fără garantii de orice fel.

7.4 Site-ul nostru poate contine link-uri catre Site-uri operate de terte parti. Aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze doar informatii suplimentare. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link catre un Site al unui tert nu inseamna ca aprobam, avizam sau acceptam responsabilitatea pentru acest Site al unei Terte Parti, continutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie prin acesta. Nu suntem obligati sa filtram si sa monitorizam si nu am investigat sau monitorizat nici un Site al unui tert pentru acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizarii de catre dvs. a Site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale tertilor, pe care le folositi pe propriul risc in conditiile stipulate in aceste site-uri.

7.5 Puteți crea un hyperlink catre Site-ul nostru de pe un alt site sau document fara acordul nostru scris in prealabil sub rezerva conditiilor prevazute in prezenta clauza. Un hyperlink nu implica faptul ca aprobam produsele sau serviciile dvs. sau oricare dintre produsele sau serviciile site-ului pe care inserati link-ul catre Site-ul nostru, sau disponibile prin acesta. Un hyperlink nu poate fi plasat pe un site care are un continut ilegal, amenintator, defaimător, obscen, pornografic sau profanator sau care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau o incalcare a oricarei legi sau ca, în interpretarea unica a UNDELUCRAM SRL, daunează sau poate dauna intereselor sau reputației societatii si Site-ului sau firmelor cu care lucram (sau produsele si/sau serviciilor noastre și ale acestora). 

Ne rezervăm dreptul de a solicita oricând, la discretia noastră, pentru orice motiv, ca orice link pe care il creati spre Site-ul nostru de pe un alt site sau document sa fie eliminat. In acest caz, va vom trimite o notificare de incetare pe numele inscris mentionat la inregistrarea dvs. a numelui de domeniu a site-ului sau la orice adresa de e-mail furnizata pe site-ul dvs. Veti avea obligatia de a sterge hyperlinkul in maxim 5 zile de la primirea notificarii.

8. PROPRIETATE INTELECTUALA, MARCI COMERCIALE, DREPT DE AUTOR SI SOFTWARE

8.1. Undelucram este o marca proprietate a UNDELUCRAM SRL si nu poate fi folosita decat cu acordul prealabil scris al UNDELUCRAM SRL.

8.2. Site-ul, inclusiv continutul acestuia, design-ul, continutul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio/video, sunt protejate de regulile drepturilor de autor si reprezinta proprietatea UNDELUCRAM SRL.

8.3. Postarea de comentarii si continut de dvs in calitate de utilizator nu va acorda niciun drept sau titlu cu privire la Site.

8.4. Toate drepturile de autor privind programele software utilizate pe Site apartin UNDELUCRAM SRL, in afara de software de tip open source. Tot continutul software-ului, elaborarea acestuia si software-ul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea sau executarea continutului acestui site nu sunt permise fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al UNDELUCRAM SRL.

9. COOKIES

9.1 Atunci cand vizitati Site-ul nostru pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Continuand sa utilizati Site-ul nostru acceptati si sunteti de acord cu Politica privind Cookie-urile. Vom continua sa va aducem la cunostintă acest lucru de fiecare data cand vizitati Site-ul nostru, pana când confirmati luarea la cunoștință.

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile vor fi intelese ca date IT, incluzand fara limitare fisiere text, stocate pe terminalul utilizatorului in scopul utilizarii paginii web. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.Cookie-urile contin de regula numele paginii web de provenienta, data stocarii pe terminal si un numar unic.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite in scopul adaptarii continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si la optimizarea utlilizarii paginilor web. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Cookie-urile utilizate de noi sunt setate de catre website in momentul in care il vizitati si pot fi citite numai de catre website-ul nostru. 

Contin Cookie-urile date personale?

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

10. DISPOZITII GENERALE

10.1 Site-ul www.undelucram.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui si completa prezentul document in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Va multumim,

Echipa Undelucram.ro

Ultima actualizare a fost facuta in data de 29 aprilie 2017

Locuri de munca
Locuri de munca UniCredit Business Integrated Solutions Finance & Accounting Specialist
UniCredit Business Integrated ...
BUCURESTI
Locuri de munca Huawei Romania Transmission Delivery Engineer
Huawei Romania
BUCURESTI
Locuri de munca Concentrix Workforce Analyst - RTA
Concentrix
BUCURESTI
Locuri de munca Hipo.ro Ivanti - Internship - C# Software Developer
Hipo.ro
BUCURESTI
Locuri de munca Arvato Romania Back Office Assistant - Germana incepator/ mediu - Brasov
Arvato Romania
Brasov
Calcuator salariu
Evaluari recente
Administrator baze de date
In calitate de angajat al OMV Petrom Global Solutions, aria IT, am avut parte de o experienta ...
Customer support
- locatie aproape de Promenada Mall- conditii de lucru- colegii- salariu bunicel
QA Tester
Angajatii sunt niste oameni minunati, cladirea este extrem de asigurata, inveti lucruri noi zilnic ...
Salarii adaugate recent
Administrator baze de ...
8.000 lei
Director vanzari
4.700 lei
Asistent vanzari
1.000 lei
Feedback