Forum despre Auchan Romania


vali Marti, 18 Noiembrie 2014
ce salarii sunt pt lucratorii comerciali?...si ce program?...8 ore?...libere cand se dau?...
maria Joi, 4 Decembrie 2014
am o intrebare m-am angajat la auchan akuma cateva zile imi da vreun ban pe zilele pe care le-am lucrat ..? cand ia toata lumea bani?
raspuns maria Sambata, 6 Decembrie 2014
pe 10
cornelia Luni, 15 Decembrie 2014

Am fost si eu sunata pt un interviu la auchan pe postul de casiera. cam ce salariu au casierele???

addicted Miercuri, 24 Decembrie 2014

Este cineva din Auchan TRICODAVA sau cineva care stie daca acolo este salariul mai mare decat in restul magazinelor ?! Am inteles ca sunt platiti mai bine ca in restul ?!

Marian08 Marti, 17 Martie 2015

Eu muncesc in auchan drumul taberei... Mai exact ieri mi-am dat demisia dar stau pana pe 1 ca intr-un fel de preaviz. Salariile 720 de lei si bonuri si casierii si lucratorii comerciali si paza. e acelasi salariu.

danna Luni, 4 Mai 2015
La ce clinică medicală se face medicina muncii? Cât durează procesul de recrutare?
mihuge Vineri, 26 Iunie 2015
Ce salariu ia un casier part-time la Auchan?
Multumesc!
ghemotoc Miercuri, 19 August 2015
Salutare, stie cineva care e atmosfera din magazin? Si cam ce salariu are un controlor de gestiune? De asemenea contractele de munca se semneaza pe perioada nedeterminata sau din 3 in 3 luni?
CrisssM Marti, 15 Septembrie 2015
Am lucrat mai mult de 5 ani la Auchan.

Din experienta mea:
Pozitiv:

- salarii la timp
- prime trimestriale (din care o prima de vacanta)
- traininguri periodice despre retail si proceduri interne
- cursuri de perfectionare (expertul raionului, curs de stivuitor platit de ei etc)
- bonuri de masa conform zilelor lucrate
- orele suplimentare de noapte sunt platite (inventar, remodelari etc).
- ore suplimentare de zi nu ti se cer

Negativ:
- promovarea este posibila doar dupa foarte mult timp, foarte mult efort si multe recomandari
- tura de dimineata de la 6 am
- volum de munca foarte mare raportat la salariu
- stres (tot timpul te urmareste cineva sau te bate la cap cineva pt ceva)
dellodelo Luni, 15 Februarie 2016
Eu am lucrat la Auchan vreo 4 luni prin 2009,luam 850 Ron Net plus bonuri ca lucrator comercial,8 ore in doua schimburi.De regula,de sarbatori gen Paste, Craciun se fac si 3 schimburi.
AlexandraI Sambata, 27 August 2016

Buna! salariu pt un lucrator comercial este de 12 mil maxim in mana. de munca este de nu mai stii de tine. firma Auchan (calea sagului) au foarte mari cereri si dau multe ordine. au pretentia de a muta muntii din loc. la inceput cred ca toti ii mutam.. dar dupa aia e foarte greu , ajungi acasa si nu mai poti sa faci nimic ca esti praf , cel putin eu asa am fost. mergeti unde doriti voi dar nu aici. dar binenteles fiecare face cum doreste. eu mi-am spus parerea.

bughi Joi, 20 Octombrie 2016

Buna seara. Stie cineva care este salariul managerului de securitate in Moldova ?

gabyP Duminica, 6 Noiembrie 2016

Auchan are o grila de salarii la nivel national dar nu se respecta. Depinde de directorii de magazin dar mai ales de Responsabilii regionali de resurse umane. Regiunea Vest are o fosta casiera, care habar nu are cum sa se poarte cu oamenii. Este departe de ce ar trebui sa fie un om de resurse umane. Se concetreaza sa obtina rezultate si e dispusa sa striveasca pe oricine pentru asta. Daca sefii de la Bucuresti nu vad ce face, inseamna ca sunt de acord cu ea si devin partasi (adica directorul de resurse umane al firmei, care ar trebui sa vada ce face. O verificare nu strica!)

Louie Luni, 13 Februarie 2017
O companie in care directorii si managerii de la sediul central sunt niste oameni extrem de alunecosi si libidinosi. Mediocritate la nivel de top management. Se calca pe cadavre, se toarna colegi pentru functii si promovari, multa barfa, intrigi, se merge mult pe zvonurile din pauza de tigara. Oameni mediocri au ajuns sa fie mari directori avand grija sa-si linguseasca sefii si sa-si sape colegi. In cadrul departamentului de resurse umane, este foarte greu sa lucrezi, tinand cont ca francezul care il conduce e un om impulsiv, cu anumite deviatii si obsesii.
Se plang lucratorii comerciali de stres, insa, la nivel administrativ, stresul e psihic, multa mancatorie, barfe si minciuni aruncate pentru a elimina colegii din cursa pentru avansari. Ca femeie, nu rezisti daca esti corecta si refuzi compromisurile. Aveti mare grija, multi oameni periculosi, aveti grija ce vorbiti, orice spuneti poate si va fi folosit impotriva voastra. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, deci, aveti grija pe cine ajutati, s-ar putea sa va para rau si gestul sa fie interpretat ca o dovada de slabiciune.
Anonim306 Duminica, 5 Martie 2017

Confirm cele spuie de @Louie. Vorbesc acum strict de Sediu Central. Am lucrat in Auchan timp de 3 ani si va pot spune cu fericire ca ma bucur ca am plecat!
Salariile sunt la timp intradevar dar sunt mici, foarte mici. Ca sa va pot da cateva exemple: un manager in cadrul departamentului IT cu 5-10 ani experienta in domeniu are un salariu de 3000-3500 RON.
Bubele mari in Auchan sunt in cadrul Financiar si IT. Spun acest lucru pentru ca domisoarele de la contabilitate se culca cu cei de prin firma pentru a-si atinge scopurile finale la munca. Plangeri au existat dar HR-ul nu a luat masuri. Ceea ce nu este tocmai bine avand in vedere ca sunt plati de efectuat sau misiuni la nivel de Departament care se ingreuneaza din cauza aceasta.
La IT aceasi poveste. Manageri care nu au ce cauta pe pozitie, efectueaza deal-uri cu furnizorii, pe care contabil sunt "ingropate" la Investitii.
Recent chiar a fost un scandal de acest gen in care un Manager a fost "fortat" sa plece de catre Directorul de IT deoarece s-a aflat ce "magarii" facea. Este posibil sa fie si tras la raspundere daca se ajunge sa se poata dovedi...fapt care nu cred ca va fi greu avand in vedere transparenta care exista pe aceste dealuri care se efectueaza.
La Achizitii este un volum mare mare de munca. Dar in acest departament, atat cat si la Logistica, sunt manageri seriosi si Directori de incredere pe care te poti baza.
Sper ca aceste situatii sa fie sesizate de cineva si sa se depuna mai departe plangere la organele abilitate. MARE ATENTIE,,,daca doriti sa faceti acest pas sa strangeti dovezi.
Actual vorbind eu sunt intr-un astfel de demers si sper sa se indrepte lucruile.
Nu va recomand deloc Auchan.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?