Forum despre BDO Romania


oana Marti, 22 Ianuarie 2013

Eu am auzit cuvinte frumoase despre BDO. Plus ca dau clasa multor firme mari de audit, ma refer aici la competitivitate, performanta, corectitudine..

mihai Marti, 5 Martie 2013

am lucrat si eu acum ceva timp la BDO -pe audit financiar, e o atmosfera aparent prietenoasa, cu bisericute. degeaba oamenii sunt profesionisti daca respectul este 0.

LAURA Duminica, 10 Martie 2013
Mihai, ce presupune interviul de angajare pentru audit financiar?
nickname Miercuri, 13 Martie 2013
1.interviu cu HR
2.test psiho + test engleza
3.interviu cu viitorul sef direct (pe profesie)
4.interviu cu partner-ul pe audit (big boss-ul)
Astea sunt etapele....cel putin asa era pe vremea mea!
alia Vineri, 18 Octombrie 2013
Buna,
Poate sa imi spuna cineva care este grila de salarizare la BDO?
Multumesc.
maria Marti, 22 Octombrie 2013
BDO este mare!
Cred ca ar treb sa fii mai precisa....BDO Taxe, BDO Audit, BDO Reorganizari, BDO Conta...etc?! Care BDO?
alex Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stie cineva care e atmosfera de la BDO Advisory?
Miha Vineri, 21 Februarie 2014
Buna! Testele de conta pt postul de audit financiar sunt tip grila? Teorie sau tranzactii?am inteles ca dureaza in jur de 2 ore. Multumesc!
Exxe Joi, 13 Martie 2014
Buna! Cineva ales pentru angajare dupa recrutarile din februarie-martie 2014 pentru audit financiar :) ? I am just curious. Miha, ai dat testele pana la urma? :)
M Marti, 6 Mai 2014
La BDO insolventa cam care este salariul?
Activ Joi, 15 Mai 2014
2200 EUR - echiv in RON
aNA Luni, 28 Iulie 2014

buna,
Si eu mi-am inceput junioratul in audit la BDO si pot sa confirm: ore suplimentare, munca multa, bisericute si sefi (parteneri) care ar calca peste orice pentru a aduce clienti cat mai multi in firma, chiar daca inseamna sa incheie contracte pe bani putini si sa tina angajatii la munca pana la epuizare.
Depinde mult si echipa din care faceti parte.

Ioana22 Miercuri, 6 August 2014
A fost cineva sunat dupa interviurile ce s-au tinut acum doua saptamani? Cam cat dureaza perioada de recrutare in general? Am vazut ca sunt scoase 10 posturi.
Marina Vineri, 5 Septembrie 2014
Cum sunt testele de engleza si ce tip de intrebari se pun la interviu? Multumesc!
bogdan Luni, 29 Septembrie 2014
Sofia ,

Ca tanar incepator, fara nici o experienta sa primesti 1900, 2000, 2500 lei net/ luna ii destul de bine !

In alta parte cine te mai angajeaza pe un astfel de salar ?
pseudo Vineri, 21 Noiembrie 2014

Cat priveste juniorii, cel putin din audit si conta, munca multa pe bani putini sau foarte putini. Iar daca au indrazneala sa plece la ora la care se sfarseste programul, se vor alege cu priviri urate atat din partea colegilor cat si a sefilor. Si nu conteaza ca nu au fost pregatiti suficient sau au prea mult de munca, daca se face o greseala doar ei sunt vinovati. Oricum sintagma de baza in cele 2 departamente este: " daca trebuie sa stai peste program inseamna ca nu esti capabil sa iti faci treaba bine si repede" nu ca faci treaba pt 3 oameni.

MariaIoana Marti, 26 Mai 2015
Buna,

Puteti sa imi dati cateva detalii despre postul de Financial Consultant in Bdo Restructuring? Nu ma intereseaza salariul, ci cum sa abordez interviul ca sa obtin postul:).
Multumesc anticipat!
Deav Marti, 1 Decembrie 2015
Buna,

Eu am lucrat la BDO Conta si pot confirma toate cele mentionate mai sus: ore suplimentare, munca multa, in unele perioade fiind nevoita sa merg si in weekend (evident ca aceste zile si over-time-ul nu erau compensate) , bisericute si sefi cu, care daca nu te imprietenesti nu ai cum sa promovezi. Acum referitor la salariu, nu cunosc grilele exaacte de salarizare, insa eu cu aproape 3 ani de experienta castigam mai putin de 1.900 RON pe luna. Parerea pe care mi-am facut-o in timpul petrecut la BDO este ca angajatii nu sunt promovati pe baza competentelor profesionale ci mai degraba pe baza relatiilor de prietenie. Personal nu recomand ca si angajator aceasta firma.
avatar016 Luni, 18 Ianuarie 2016
salariile se platesc la timp? m-am saturat de firme care nu platesc salariul sau nu vor sa dea toti banii pe cartea de munca!
Deav Vineri, 22 Ianuarie 2016
Da, salariile se platesc la timp.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?