Forum despre Hella Romania


gabriela Marti, 5 Iunie 2012

Am fost la un interviu de angajare la Hella. Eu depusesem CVul pentru un post IT, si cand am fost la ei la interviu mi-au zis ca de fapt postul nu este de Software Engineer ci de asistent documentarist (sau asa ceva). Asta sa nu mai pun la socoteala ca m-au lasat sa astept 45 de minute peste ora programata pentru interviu. Am fost profund dezamagita de atitudinea lor fata de posibilii angajati. Nu am primit nici macar o infirmare pe e-mail din partea lor... nici macar la 3 luni dupa interviu.

Cosmin Marti, 28 August 2012
Mai stie cineva ce salarii beneficii ofera aceasta firma? Vad ca au foarte multe posturi scoase la concurs
livia dobra Miercuri, 30 Ianuarie 2013
pe mine chiar m-ar interesa un job la aceasta firma:))
costi Luni, 25 Februarie 2013
Am fost chemat la un interviu in cadrul companiei Hella pe postul de Mechanical Engineer si mi s-a zis ca prima data trebuie sa dau un test tehnic. Am rugamintea daca poate cineva sa imi dea cateva detalii despre acest test... in ce consta, etc, sau chiar un exemplu.

Va multumesc.
Corina Luni, 18 Martie 2013
Buna as vrea sa stiu in cate schimburi se lucreaza la hella
Corina Luni, 18 Martie 2013
va multumesc
stefan Joi, 23 Mai 2013
ar putea sa-mi dea cineva o informatie in legata de salariile de inginer R&D de la hella?
soricelul Sambata, 1 Iunie 2013
Buna, ca info...pe un job in noul hcc cu experienta adusa si germana engleza la perfectie poti lua lejer 3000 ron net
stefan Duminica, 2 Iunie 2013
multumesc!
Odinsson Joi, 11 Iulie 2013
Are cineva idee ce salariu este la Academia Hella Electronics Timisoara si apoi dupa 2 luni ce salariu ia un angajat pe posturile de product engineer sau quality engineer?
Multumesc.
Dani Joi, 19 Septembrie 2013
Acum un an am fost si eu la interviu la Hella pentru un post de process engineer la departamentul tehnic. A venit o domnisoara de la RU si directorul tehnic iar interviul a fost unul profesional. Din pacate nu am primit banii pe care i-am cerut si nu am acceptat postul.
Curios Luni, 25 Noiembrie 2013
Stie cineva cam cat dureaza sa fii contactat sau sa fi refuzat prin e-mail, daca ai aplicat pentru un post la Hella Timisoara?
Pacala Luni, 25 Noiembrie 2013
De obicei daca esti refuzat nu prea ti se raspunde si asta e indiferent de firma, din pacate! Prin e-mail primesti raspuns doar daca doresc sa te cunoasca si eventul sa mergi la un interviu, dar se prefera contactul telefonic, tot indiferent de firma.
sharp Sambata, 14 Decembrie 2013
Aveti idee cat salariu ia un MES Engineer din Timisoara oferind suport global si cum sunt conditiile, sefii, colectivul? Multumesc
pista Duminica, 22 Decembrie 2013

Hella este o companie frumoasa,cu oameni (80%) capabili nu toti pot sa fie la fel.....Ai sansa sa te lansezi pe posturi mai bune in hella,sa avansezi si sa iti cresti cunostintele si capacitatea de gandire la un nivel mai inalt. Trebuie doar sa vrei si sa muncesti.....degeaba muncesti daca toata ziua te plangi ca altul nu face nimic! inseamna ca ai timp sa urmaresti si nu sa muncesti. Incearca Hella,merita ai sa vezi!! ... Bafta.

a.i. Vineri, 30 Mai 2014
As vrea sa impartasesc si eu putina experienta pe care am avut-o legata de Hella Craiova.
In urma cu aproape 3 ani am dat un examen tehnic, am avut si discutiile de HR care urmau examenului tehnic. Pot sa spun ca am fost placut impresionata de profesionalismul persoanelor cu care am intrat in contact ca si candidat (reprezentante HR, PM tehnic, chiar si secretara). Nu m-am angajat la ei din simplul motiv ca procesul de recrutare a fost intr-adevar lent, si am fost contactata de HR pentru oferta financiara la o saptamana dupa ce incepusem deja lucrul in alta firma.
Prietenii care lucreaza in Hella Craiova sunt insa multumiti overall de ce li se ofera; din pucntul meu de vedere ramane o optiune reala pentru orice absolvent de Automatica sau Mate-Info.
R.A Sambata, 31 Mai 2014

Recent am fost si eu la un interviu pentru angajare pentru postul de .NET Developer la Corporate Center Timisoara. Pot sa spun sincer ca au fost foarte profesionisti, atat persoana de la HR cat si persoana care a reprezentat departamentul tehnic de development. Am discutati chestiuni generale despre companie, cu ce se ocupa, cati angajati are, etc. Daca va faceti temele inainte sa mergeti la interviu nu o sa aveti probleme. Dupa discutia respectiva, a fost sunat prin video-conferinta managerul responsabil cu Hella TM care este neamt, si apoi a inceput o discutie semi-tehnica in engleza, deci 90% din interviu a fost in limba engleza timp de 1 ora. Persoanele sau comportat foarte profesionalist. In urmatoarea saptamana ( marti ) am fost sunat de la HR daca mai sunt interesat sa vin sa dau testul tehnic. Am fost, din nou, am dat interviul cu persoana care reprezenta departamentul tehnic. Partea ce m-a impresionat este ca nu m-a lasat singur pe perioada interviului, a stat si a citit o carte tehnica langa mine, venea si ma verifica si a spus ca daca ma blochez undeva sa ii spun ca ma ajuta. A fost foarte ok interviul, nu a fost stres sau rupere de "suflet" din partea lor. Oricum parerile sunt si vor fi impartasite intotdeauna.

eeee Miercuri, 18 Iunie 2014
Unde este locatia "Hella Romania Design and Development Center" din timisoara???
el CHE Luni, 23 Iunie 2014
care sunt salariile pentru consultantii de SAP in Hella timisoara? am vazut cateva pozitii si m-ar interesa. va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
ex Vineri, 4 Iulie 2014

”Hella Romania Design and Development Center" e pe Ion Ionescu de la Brad (Lipovei, linga sediul Orange).

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?