Forum despre Profi Rom Food SRL


rational Luni, 29 Iunie 2015
Salariul pt. un casier este minimul pe economie adica de la 1 iulie 2015, 1050 lei brut, plus bonuri pentru zilele lucrate cam 20, 21 pe luna. Un vanzator mezeluri primeste ceva mai mult cam cu 50, 70 lei mai mult decat un casier. Un sef de tura ia 1300 brut.
Nobody Luni, 29 Iunie 2015
De ce un Casier ia salariul minim pe economie ? Casier = munca necalificata ? Cum de mai se gasesc angajati in aceste posturi la asa o salarizare in bataie de joc ? Se fura ? se face spaga ? ca din 1000 lei / luna clar ca nu se poate trai in Bucuresti, mai ales daca stai si cu chirie.
Numai chiria la o garsoniera este cat salariul mizerabil oferit de Profi.
AndreiC Marti, 11 August 2015
Sunt angajat la un magazin profi din Satu Mare din Decembrie 2014. In Februarie 2015, dupa doar 2 luni, am fost promovat de la lucrator comercial la sef de tura datorita seriozitatii si implicarii in toate activitatile. Sunt 3 niveluri pe acest post. In primele 3 luni am avut salariul net intre 950 si 1050. Dupa 3 luni, pe fluturasul de salar am primit work level, in valoare de 200 de lei, bonus care se mentine in fiecare luna! De asemenea lunar orice unitate profi primeste un target. De ex: Daca in luna Septembrie 2015 se depaseste suma de 4 Miliarde , fiecare angajat cu vechime mai mare de 3 luni, primeste un bonus de 75 de lei, din care ramane cu 50 dupa taxele vietii. In ultima luna am avut un venit net de 1330 Lei, avand si 11 ore suplimentare. Observ ca sunt foarte multi care zic ca orele suplimentare nu se platesc si nu-mi dau seama de ce. In unitatea unde lucrez Sefa de Magazin este de nota 200000, trage cot la cot cu noi si formam un grup unit. Orele suplimentare se platesc cu strictete iar salariile si tichitele de masa se ofera la timp.. Niciodata nu s-a intamplat sa intarzie! Cred si sunt convins ca sunt zone si magazine cu numeroase probleme. insa in unitatea in care-mi desfasor eu activitatea totul decurge normal, fara abuzuri si cu respect total fata de toti colegii, care totodata sunt si prieteni!
rational Miercuri, 12 August 2015
Bravo Profi Satu Mare!
Andrei, cat primeste salariu un casier? Cat luai ca si lucrator comercial? Sunt magazine unde promovarea se face pe "prietenii". Totusi care e salariul brut a unui sef de tura?
AndreiC Miercuri, 12 August 2015
Exista acel target descris mai sus. Tot personalul care are cel putin 3 luni lucrate primeste acel bonus de 75 lei(50 net).Casierii,in unitatea care lucrez, au aproximativ 900 net. Promovarea in magazinul unde lucrez, sub nici o forma promovarea se face pe prietenii!!! Este EXCLUS!!! Sa explic. Daca faci promovari pe "prietenii" si nu pe cei care, cu adevarat doresc sa faca cariera, magazinul ti se duce spre jos, nu realizezi acele targeturi si totul merge prost! In unitataea care lucrez promovarile s-au facut strict pe daruinta si harnicia angajatilor!!! Salariul brut al unui sef de tura, in cazul meu, este de 1350. Am ajuns la net in luna iunie 2015 cu 1330. avand ore suplimentare. Am vazut o groaza de comentarii ca este un loc prost de munca, ore suplimentare neplatite, si tot felul de necazuri. Sunt foarte supripins. CU sigurata ca as fii la fel de revoltata daca s-ar intampla atatea in magazinul unde lucrez. Insa aici 8 ore sunt , 8 ore. Orele suplimentare se platesc fara probleme, salariile si tichitele la fel! Insa din experienta mea, si punctul meu de vedere, cel mai important este sa ai un SEF DE MAGAZIN CUMSECADE, sui de acolo pleaca totul!!!
bb0904 Miercuri, 16 Septembrie 2015
Vreau sa zic, ca totul difera de la magazin la magazin, de la o bucatarie interna la alta. Da, am fost aproape 4 luni casier in Bucuresti, si pot spune ca nu este totul roz, tinand cont ca am vrut sa ma implic si sa dau o mana de ajutor, cand stii ca ai la baza cunostintelor un colegiu economic, dar multi au crezut ca le fur painea de la gura si chit ca ma implicam, practic faceam munca altuia pe acelasi ban. Nu esti apreciat pe cat muncesti si iti dai silinta, iar atunci cand vrei sa ti expui un p de vedere, esti luat in nume de rau! Mai ales cand stai peste program si nu ti se ponteaza orele, dar sefii, imediat, sa nu le lipseasca nici 15 min din pontaj.
Incep facultatea, asa ca mi am dat demisia, dilema mea ar fi faptul ca nu stiu cum sa intru in posesia bonurilor, dar si de compensarea concediului, cum se face.. cat reprezinta valoric pe zi..
vlad464 Vineri, 30 Octombrie 2015
Buna ziua! Sunt programat astazi la interviu pe postul de casier/lucrator comercial. La ce intrebari ma pot astepta( gen intrebari de pe Google :))? O sa dau vreun test?
UnOarecare Duminica, 28 Februarie 2016
Buna ziua,

O sa va spun cate ceva despre experienta mea de lucru la Profi...
Am primit o oferta de munca din partea Profi in alt oras decat cel de domiciliu (din cauza ca la mine in oras nu iti gasesti de munca si lucram part-time pe un salariu mic) am accetat o oferta de munca pe un salariu brut de 1300 lei urmand sa iau un salariu net de 960 lei +bonuri+ prima perioada (cateva zile) am stat la un hotel pe care la platit Profi cu mic dejun inclus si o diurna de 32 lei urmand ca dupa cateva zile sa imi gasesc chirie (pe care o plateste firma primid 600 lei din care imi ajunge sa platesc chiria 400 lei locuind cu un coleg din acelasi oras cu mine).
Doamna care mi-a tinut interviul este o doamna minunata care a respectat fiecare lucru care mi la promis lainterviu tin sa specific.
Problemele sunt altele atmosfera de la magazinul in care am ajuns este groaznica,conditiile in care muncesti sunt groaznice, din 4 sefi de tura 2 tipa la fiecare angajat ori de cate ori are ocazie, jignestc angajati...
Mai mult decat atat programul de 8 ore care il am pe contract este pur orientativ deoarece muncesti minim 9 ore zilnic in stres, nervi iar volumul de munca este unul imens in 8-9-10-11...19 ore de munca pe langa faptul ca muncesti in stres (si de multe ori nici pauza de masa nu ti se ofera) nu stai 5 min sau macar sa lucrezi intr-un ritm normal (un sef iti cere ceva altul iti da alta sarcina si dupa se tipa la tine ca nu ai terminat nu stiu ce sarcina).
Colegi de munca in proportie de aproximativ 60% sunt deranjati pentru ca nu le convine ca tie ti se plateste chirie...
Am incercat sa vorbesc cu, conducerea si sa spun lucrurile care ma nemultumesc dar s-a facut ca ma asculta si nu s-a schimbat nimic, am sunat-o pe aceea doamna pe care o cinsider o persoana de nota 10 ( ceea care mi-a tinut interviul) a cerut conduceri sa rezolve situatia (am sunat-o pentru ca cedasez nervos si izbucnisem in plans dupa 10 zile infernale) dar conducerea s-a facut ca rezolva situatia dar defapt a ramas lafel.
Am muncit de la ora 13 pana la ora 8.30 ziua urmatoare (avand inventar) am mers "acasa" am dormit 4 ore si am revenit la munca inca 8 ore, mi sa promis ca mi se vor plti orele suplimentare si cand ne-au pus sa semnam din 11 ore suplimentare o sa ne plateasca 4...
Deci situatia din magazinul in care lucrez este un dezastru complet...

DAR !!! Tin sa mentionez ca, cunosc persoane care lucreaza la Profi in alte orase sau alte magazine si li se vorbeste frumos sunt o echipa unita, sefi de magazin respecta orice nemultumire a angajatului si incearca sa o rezolve iar sefilor de tura nu li sepermite sa jigneasca un angajat sau sa li se vorbeasca pe un ton nepotrivit, volumul de munca este unul normal pentru un om nu pentru un robot si oameni se duc cu drag la munca.
Posibilitatea de a fi promovat este una reala in multe magazine Profi (mai putin cel in care lucrez eu si alte cateva), iar asa cum am zis doamna care tine de obicei interviurile este o persoana respectabila care daca promite un salariu...etc respecta fiecare cuvant dar pacat ca cei din magazinul in care lucrez ii ognora fiecare cuvantv(" nu ma intereseaza ce zice...."..."nu este treaba ei"...etc ) iar sefi mari nu cred ca, cunosc problema deoarece cand vin dansi in vizita toate lucrurile sunt perfect normale...iar angajati nu se pland pentru ca le este teama sa nu isi piarda locul de munca si sa nu aiba bani de pastile sau ce sa puna pe masa la copii...(din pacate asa este in Romania).

CONCLUZIA AR FI...
Profi de cel mai multe ori este o firma seriosa, daca vi se ofera un loc de munca puteti sa il acceptati dar mai intai faceti o vizita in magazinul profi si cereti parerea celor care lucreaza acolo ca nu cumva sa nimeriti intr-un magazin ca cel in care lucrez eu pentru ca cedati nervos si mergeti acasa plangand, nervosi si dupa 9-10-11....19 ore de munca iar orele suplimentare nu vi le plateste nimeni.
Eu chear daca indur multe in magazinul in care lucrez nu am o parere proasta despre Profi pentru ca stiu ca ceea ce se intampla in magazinul in care lucrez se intampa in foarte putine magazine din tara si din acest motiv nu pot avea decat o parere BUNA DESPRE PROFI dar PROASTA referitor la magazinul in care eu lucrez....

Deci asa cum spuneam din punctul meu de vedere daca vi se ofera un loc de munca la Profi acceptatil dar nu inainte de a va interesa daca magazinul in care ajungeti nu este printre cele putinele magazine in care angajatul este sclav pe o plantatie a unor oameni care nu au cunoastinta despre ceea ce inseamna bunul simt...omenia...sau respectarea unor drepturi legale pe care le are un angajat !!!
andreas96 Miercuri, 23 Martie 2016
Salut am o intrebare la profi constanta cum merge treaba este un loc de munca bun sau nu se merita
TheK Miercuri, 23 Martie 2016
Salut andreas96. Ce pozitie mai exact? Muncesti in momentul de fata?
Lora25 Marti, 12 Iulie 2016

Ieri am fost invitata sa particip la un interviu in Pitesti. Aplicarea mea a fost pentru Sef de tura/Sef de magazin in MIOVENI. Am revenit pe acest site cu un review deoarece ieri seara am citit toate review-urile de aici si nu prea imi venea sa cred. Am ajuns la interviu, care s- tinut intr un hol ce serveste ca spatiu de depozitare pentru receptie marfa, dupa ce produsele stau in soare cel putin o ora, in parcarea din spatele magazinului. Seful de magazin de acolo mi s-a parut ca nu avea nici o legatura cu functia lui, avand in vedere exprimarea folosita si argumentele ce se tot repetau. Mi s-a spus ca defapt posturile pentru care aplicasem nu sunt libere si ca a fost o eroare din partea lor, cu scuza ca "este o eroare, se mai intampla, nu este prima data cand patim asa". Si atunci stau si ma intreb: daca nu este prima oara cand exista aceasta eroare, de ce nu se face nimic pentru a o rezolva? de ce oamenii care trebuie sa-si faca treaba nu si-o fac? de ce angajam personal care nu este in stare sa faca munca respectiva? Mi s-a spus ca faptul ca sunt perfectionista este un lucru rau deoarece citez "nu o sa reusesti niciodata sa ajungi sa faci un lucru perfect, eu imi setez niste teluri mai mici pe care le pot atinge foarte usor". atunci inseamna ca nu ar trebui sa investesc in mine, in cursuri platite si diplome, ca orice as face, degeaba ma chinui sa ajung undeva mai sus. Mai bine ma angajez undeva unde nu trebuie sa stii foarte multe si nici sa te perfectionezi, sa faci o treaba buna.

Vladimao Miercuri, 13 Iulie 2016

Confirm toate cele spuse de Lora25.

Câteva detalii despre Șef de Tură Brăila:
-salariu brut: 1500 lei/ lună
-Beneficii: bonuri de masă + 40 lei/ lună pentru transport
- Primele 3 luni nu beneficiezi de bonusuri.
- Contra: 6 săptămâni de practică neplătită. În cazul în care practica se face în alt oraș/localitate, se plătește doar drumul și cazarea.

Am aplicat pentru Șef de tură/Șef de magazin in Brăila. La telefon pentru programarea interviului am menționat că mă interesează doar poziția de Șef de Magazin. În ziua interviului am ajuns la ora stabilită, am fost pus să aștept 30 de minute cât a terminat de fumat și băut cafeaua persoana care mă intervieva (șefa de magazin), scuza ei a fost că a mai avut pe cineva la interviu și a trebuit să aștept să termine, dar nu a plecat nimeni înaintea mea.
Am dat un test în care era menționat pentru șef de magazin, după test mi-a zis că acel post nu s-a eliberat, doar 3 posture de șef de tură pentru un magazin nou. După prezentarea ofertei de muncă am plecat dezamăgit de felul cum mi s-a comunicat, faptul că am dat interviu pentru un post care nu îl vroiam. Interviul l-am dat vineri 08.07.2016. Ieri am fost sunat de la Resurse Umane că de ce nu am venit să semnez contractual de muncă și dacă mi-am făcut analizele.
Lipsă de comunicare, lipsă de respect și posturile scoase la concurs nu bat cu realitatea.

Magazinul unde am dat interviu este cel din cartierul Vidin.

PopaDiana Duminica, 17 Iulie 2016
Sunt angajata la Profi pe postul de Responsabil comenzi. Salariul este foarte mic in comparatie cu sarcinile si task-urile pe care le ai de indeplinit. Cine are laptop lucreaza si de acasa si in weekend, se mai sta si peste program. Nu se ofera nu stiu ce training la inceput.
Colegii sunt ok, te ajuta.
Se primeste salariul , tichete de masa, si se deconteaza 40 RON pt transport.
Gazka Sambata, 13 August 2016
Interviu pentru post de sef departament in depozitul din Cluj. Dna de la HR uitase ca are un interviu programat. Am asteptat o vreme, pana la urma s-au incropit de 2 oameni. Interviu cu dificultate scazuta, mi-au oferit niste informatii despre pozitie, niciunul nu citise in prealabil CV-ul. Intr-un cuvant lipsa de profesionalism. Desi nu as fi acceptat o colaborare evident ca nu au mai revenit asa cum s-au laudat cu un feedback referitor la interviu. Dupa parerea mea e de evitat. Multa publicitate fara o baza concreta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?