Devino cea mai bună versiune a ta, din punct de vedere profesional, urmând cursurile Microsoft. Transformarea digitală începe cu tine.

Devino cea mai bună versiune a ta, din punct de vedere profesional, urmând cursurile Microsoft. Transformarea digitală începe cu tine.

Distribuie

Fie că ești IT-ist, programator sau  dezvoltator de aplicații software, Microsoft vine cu o veste bună pentru viitorul carierei tale. Încep cursurile gratuite Microsoft Virtual Training Days, prin intermediul cărora poți aprofunda cunoștințele tehnice pe care le deții deja.

Pentru cei ce vor să-și dezvolte competențele digitale, profesioniștii de la Microsoft au pregătit o selecție de cursuri esențiale menite să îi ajute în carieră.

Citește articolul până la final ca să descoperi lista completă de cursuri și beneficiile ce vin la pachet. Sau, mai simplu, accesează chiar acum pachetul gratuit  și amplifică-ți exponențial succesul profesional!

Grăbește-te să te înscrii la noua sesiune de cursuri ce se desfășoară în luna iunie!

 

Știai că transformarea digitală individuală și la nivelul companiilor poate accelera progresul economic și social?

Specialiștii de la Microsoft au derulat studiul Digital Futures Index conform căruia „statele avansate din punct de vedere digital sunt mai inovatoare, au economii mai competitive și mai eficiente, cât și un nivel mai scăzut de poluare. Mai mult, desi întreaga regiune dispune de numeroase talente în domeniul digital,  suntem departe de a valorifica pe deplin potențialul pe care Europa Centrală și de Est îl deține”.

 

Microsoft Virtual Training Days, cursuri gratuite pentru profesioniștii din piață

Cursurile din seria Microsoft Virtual Training Days sunt gratuite, fiind concepute cu scopul de a sprijini profesioniștii și dezvoltatorii de aplicații să își crească nivelul de competențe în cloud și să se pregătească pentru examenele de certificare în tehnologii Microsoft.
 

Fie că ești începător, intermediar sau avansat, sesiunile Microsoft Virtual Training Days îți vor fi de folos. Cursurile cu noțiuni de bază te introduc în conceptele fundamentale de Artificial Intelligence, Internet of Things & Cybersecurity, iar cursurile deep-technical reprezintă călătoria ta către o certificare de advanced-user, super-utilă în piață.

 

Accelerează transformarea digitală a regiunii, dar și în propria carieră!

Cu fiecare aptitudine nouă asimilată vei câștiga mai multă încredere în tine la locul de muncă. Vei observa că pe măsură ce dobândești noi și noi skill-uri, din ce în ce mai multe oportunități profesionale vor apărea în traseul tău profesional. Iar odată cu mobilitatea profesională și, implicit, cu ascensiunea ta în carieră, vei contribui și la accelerarea transformării digitale a regiunilor în care vei fi lucrat.

Cei de la Microsoft au pregătit o selecție de training-uri pentru cariera ta de viitor. Click pe cel care te inspiră!

 

Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals

Microsoft Azure Virtual Training Day: AI Fundamentals

Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals

Microsoft Azure Virtual Training Day: Data Fundamentals

Microsoft Security Virtual Training Day: Security, Compliance & Identity Fundamentals

-  Microsoft Dynamics 365 Virtual Training Day: Fundamentals (ERP)

Microsoft Power Platform Virtual Training Day: Fundamentals

 

3.500 de profesioniști s-au instruit în cadrul Microsoft Virtual Training Days, în ultimele 10 luni

3.500 de profesioniști au accesat, în ultimele 10 luni, cursurile din seria Microsoft Virtual Training Days, în urma cărora au reușit să își dezvolte cunoștințele practice în domeniu. Rezervă-ți de pe acum loc la cursuri, ca să dobândești  competențe la cele top 5 tool-uri pentru viitorul tău profesional:

 

- Azure;

- Microsoft 365;

- Security;

- Dynamics365;

- Power Platform.

 

Cursurile sunt susținute în limba engleză, cu subtitrări disponibile în engleză și română, iar la finalizarea lor, poți să obții o certificare ce-ți va securiza CV-ul.

 

Alătură-te acum profesioniștilor din orașul tău și din întreaga lume.  Înscrie-te la cursurile gratuite Microsoft și accelerează transformarea digitală globală.

 

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV