Inginerie la firul ierbii. Interviu cu George Niculae, Test Engineer divizia Automotive, Luxoft România

Distribuie

George este tester pentru divizia automotive și ne-a povestit din colțul său de natură cum e viața de angajat Luxoft, care sunt provocările și frumusețile muncii remote, ce îi trezește cel mai puternic dorul de office și care este acel factor X pe care îl are Luxoft și niciun alt angajator din piață.

 

1. De unde lucrezi acum și de cât timp te-ai instalat în această locație?

Lucrez de 3 zile dintr-un colț de natură lângă Valea Dragnei din jud. Giurgiu și am de gând să mai călătoresc și în alte zone din România de unde voi lucra în următoarele luni.

 

2. Ce e diferit acum față de vremurile la birou? Care sunt avantajele? Care sunt dezavantajele și cum le faci față?

Pentru mine este mult mai relaxant să lucrez din mijlocul naturii. Stresul aproape că nu se mai simte când ai libertatea de a lucra din locurile care îți plac cel mai mult. Un alt avantaj important este că nu mai pierd timp cu deplasările zilnice la birou și înapoi acasă. Pe de altă parte, simt lipsa colegilor și mi-e dor de glumele de la cafea 

 

3. Ce te-ar determina să te întorci la birou, if all was possible in the world?

Dacă s-ar inventa teleportarea ☺) Glumesc. M-aș întoarce pentru a mă reîntâlni cu colegii, însă aș prefera o variantă flexibilă în care să nu fiu nevoit să lucrez 5 zile pe săptămână exclusiv de la birou. 

 

4. Care e cea mai importantă lecție după un an de pandemie și lucru remote?

Am învățat că suntem mai productivi când lucrăm remote. 

 

5. Cum simți că aduci tu valoare în echipa Luxoft și ce diferențiază compania de ceilalți angajatori din piață?

Eu cred că valoarea adusă în echipă se reflectă în aprecierile managerilor și colaboratorilor din proiecte. La Luxoft chiar se pune accent pe recunoașterea meritelor și pe încurajarea angajaților de a-și atinge potențialul. Este un mediu prietenos creat de oameni din toate departamentele, lucru care m-a făcut să mă simt în largul meu și să am încredere în mine din prima zi în Luxoft.

 

Cum ar fi să stai comod pe marginea unui lac, la marginea pădurii, să faci cool geek engineering stuff și să fii și plătit pentru asta?

Găsește oportunitățile de job de la Luxoft potrivite ție și aplică aici!

 

 

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV