Interviu cu Elena Alina Chiru, Tester pentru divizia de Automotive, Luxoft România

Distribuie

Alina este Tester pentru divizia de Automotive și ne-a povestit pe scurt despre viața de angajat în cadrul Luxoft România - informații despre procesul de recrutare, cultura organizațională, oportunități de dezvoltare personală și care este acel je ne sais quoi pe care-l găsești doar în această companie.

 

Care a fost lucrul care te-a impresionat cel mai mult în procesul de recrutare?

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că totul s-a desfășurat într-o manieră prietenoasă și cu multe sfaturi, dar și cu promisiunea că se va găsi un loc potrivit pentru dorințele fiecăruia.

 

Ce te-a ajutat să te adaptezi la cultura organizațională?

Primul lucru cu care ai de a face aici și care te ajută să te adaptezi este echipa. Oamenii din echipă, managerii, toată lumea din jurul tău te ajută să te acomodezi și să vezi ce înseamnă cultura organizațională în Luxoft.

 

Care e lucrul pe care-l apreciezi cel mai mult în compania în care activezi?

Pe primul loc aș așeza posibilitatea de a te dezvolta profesional - mereu există cineva care să te îndrume și care să te ajute. În al doilea rând, apreciez mult mediul de lucru: tânăr, friendly, genul de oameni care se transformă din colegi în prieteni.

 

Cum contribuie compania la dezvoltarea ta profesională?

Aici primești îndrumarea necesară ca să ajungi unde îți propui și ai o multitudine de cursuri care să te ajute.

 

Ce diferențiază compania în care activezi de orice alt angajatori din piață?

Luxoft are un Learning Center cu o mulțime de cursuri pe multe subiecte, la soft skills la skill-uri job-related, cu traineri bine-pregătiți, lucru care nu se regăsește la alți angajatori.

 

 

Cum ar fi ca următorul interviu să fie chiar cu tine, din postura de team member în echipa Luxoft România? Găsește oportunitățile de job potrivite ție și aplică!

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV