Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Gestionar - Rompetrol (KMG International)
Apply externally

Gestionar

Published 09.05.2025 | Expires 23.06.2025

Job description

In prezent cautam un Gestionar orientat catre echipa si proactiv pentru Depozitul Zarnesti, in cadrul companiei Rompetrol Downstream.

Rompetrol Downstream coordoneaza reteaua locala de statii de distributie carburant. In Romania, compania opereaza peste 1000 de puncte de distributie carburanti, inclusiv statii proprii, statii Partener Rompetrol, statii mobile Expres si unitati fixe Fill&Go de 9 si 20 metri cubi.
Mai mult, pe lângă stațiile de distribuție a carburanților, Rompetrol operează șase depozite de carburanți din care se face distribuția de combustibil către stațiile proprii si către alți clienți.

Noul tau rol: Supervizeaza desfasurarea activitatilor de incarcare-descarcare si livrarea produselor petroliere din depozitul Zarnesti.

Activitatile care te vor ajuta să strălucești:

•Organizarea activitatilor de incarcare si livrare a produselor petroliere in rampele auto si descarcarea vagoanelor;

•Intocmirea rapoartelor de evidenta a stocurilor scriptice si faptice de produse petroliere conform cerintelor companiei;

•Coordonarea activitatilor operatorilor de incarcare si descarcare pentru a asigura resursele necesare desfasurarii activitatilor de incarcare-descarcare si livrare a produselor petroliere.

Combustibilul necesar pentru a merge mai departe cu noi:

Studii medii finalizate;
•Experienta pe o pozitie de gestionar - reprezinta un avantaj;
•Experienta in domeniul gestionarii si manipularii produselor petroliere - constituie un avantaj;
•Cunostinte privind pachetul MS Office si de gestiune;
•Disponibilitate de lucru in ture;
•Abilitati de comunicare si colaborare in echipa;

•Conoasterea limbii engleze la nivel de incepator prezinta un avantaj.

Iti alimentam cariera in plus cu:

• Tichete de masa;
  • Bonus de vacanta;
  • Numarul zilelor de vacanta creste in functie de vechimea totala in munca, astfel incat sa va bucurati de mai mult timp liber;
  • Acces la sistemul medical privat (pachet medical) si tarife speciale de abonament pentru membrii familiei;
  • Asigurari de viata si medicale;
  • Decontarea transportului la/de la locul de munca;
  • Zile libere si sprijin financiar pentru evenimente personale (casatorie, nastere, altele);
  • Cadou special pentru copii de Craciun si 1 iunie;
  • Reduceri la diversi parteneri;
  • Echipe si mediu de lucru profesioniste;
  • Discount la combustibil in Statiile noastre cu cardul RompetrolGo+.

Ce trebuie sa faci acum:
Daca ești interesat de acest rol, acceseaza „aplicati acum” pentru a trimite o copie actualizata a CV-ului pe pagina noastra de Cariere.

Alimenteaza-ti cariera si pornește intr-o noua destinatie cu noi!
#ImpreunaCrestemOameni!

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Entry level (< 2 years)
Type of job Full-time
Cities Zarnesti