DESCRIERE JOB

Adecco Resurse Umane recruteaza pentru unul dintre clientii sai, o companie ce produce ambalaje din material flexibil pentru alicatii alimentare si nealimentare, un Tehnician Calitate.

Candidatul ideal:

Minim 2 ani experienta in domeniul calitatii
Cunoasterea ISO:9001, precum si a standardelor de igiena alimentara
Cunoasterea la nivel avansat a limbii engleza sau italiana
Participativ, integru, motivat, comunicativ si responsabil

Descrierea jobului:

Administreaza procedurile, instructiunile de lucru, rapoartele din sistemul integrat de calitate, de igiena si de siguranta alimentara, verifica aplicarea si respectarea acestora
Se ocupa de intocmirea rapoartelor cerute de standardele ISO, documentatie, samd
Participa activ la auditurile interne si externe, inclusiv la cele de certificare
Inregistreaza, monitorizeaza si gestioneaza actiunile corective si preventive
Verifica respectarea metodelor specifice de control, a planului de control al calitatii, a standardelor de igiena si siguranta alimentara, verifica planul de esalonare al instrumentelor de control

Descrierea companiei:

Credem in tine!

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.
Poti aplica direct prin Adecco aici