BCR - Banca Comerciala Romana SA

Prezentare BCR - Banca Comerciala Romana SA

Suntem peste 6000 de colegi în BCR. Împreună reimaginam viitorul și reinventam bankingul.

Misiunea noastră este de a contribui la crearea prosperității pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le colaboratorilor noștri încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. De aceea, investim constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

Suntem mândri că Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

Pentru că ne preocupă dezvoltarea valorilor comunității noastre, mai bine de 1000 de colegi, experți în educație financiară, au creat cu cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România.  “Școala de Bani”, a dezvoltat, astfel, cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată.

Credem ca bazele pentru dezvoltarea companiei stau și în digitalizarea serviciilor financiare. Motiv pentru care BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România, proiect creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

De ce sa lucrezi cu noi?

Oamenii sunt centrul culturii noastre organizaţionale şi de aceea ne-am ascultat şi respectat întotdeauna colegii reuşind să creăm o echipă unită şi o atmosferă plăcută la birou. Astfel, pentru noi, banking-ul însemnă mai mult decât un serviciu, banii au o altă valoare, iar recompensa este mai presus decât partea materială.

Filozofia noastră ca angajator:

  • Suntem BCR, Banca pentru România. Un angajator activ și de încredere, cu o bună reputaţie pe piaţă
  • Cultura noastră organizaţională are în centru colegii şi clienții. La BCR, Oferim produse şi servicii de calitate, dar şi un mediu de lucru provocator care stimulează iniţiativa.
  • Fiecare dintre colegii noștri are șansa de a fi responsabili de cariera sa, are posibilitatea de a lua decizii legate de propria dezvoltare, iar noi îi oferim instrumentele necesare.
  • Suntem responsabili şi activi în comunitatea din care facem parte.

 

Alătură-te echipei noastre și vei avea parte de cele mai bune perspective pentru viitorul tău profesional!

 

111
interviuri
Dificultate interviu
2.63 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 55.86%
Neutră 27.93%
Negativă 16.22%
Ofertă interviu
Acceptat 50.45%
Refuzat 6.31%
Nicio ofertă 43.24%
Rata de răspuns
Da
Nu
63%
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți BCR - Banca Comerciala Romana SA
Acum mai puțin de o lună, birourile și sucursalele pe care le vedeți în aceste imagini erau pline de energie. Colegii mei ...