Contruiește-ți cariera cu încredere!
Suntem mândri să fim recunoscuți ca o școală de excelență în banking și o comunitate deschisă către învățare. Aici, fiecare coleg este valorizat și apreciat. Suntem mereu în căutarea tinerilor talentați care vor să învețe direct de la profesioniști și să se dezvolte într-un mediu modern și provocator.
💡 Cum îți susținem dezvoltarea?
La BCR avem una dintre cele mai complete oferte de dezvoltare personală și profesională din industrie. Aici vei descoperi:
✅accesul gratuit la platforme interne și externe de learning și la o gamă variată de cursuri;
✅programe de coaching și de mentorat care te ajută să-ți atingi potențialul maxim;
✅accesul la o comunitate europeană de experți și de specialiști în banking, alături de care vei lucra la proiecte cu impact la nivel național și regional;
✅ateliere de wellbeing, comunități dedicate diferitelor pasiuni și etape din viața ta și multiple beneficii legate de timpul tău;
✅programe de inovație și antreprenoriat în urma cărora ideile colegilor sunt evaluate, iar cele mai bune sunt finanțate.
Căutăm oameni curioși, deschiși către învățare și către idei noi. Vrem oameni proactivi, care să își dorească să ajute și să contribuie.