Decathlon Romania

Prezentare Decathlon Romania

DESPRE DECATHLON 

Suntem 82.000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. 

Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.

Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre. Facem sportul accesibil printr-o gamă largă de produse care răspund tuturor nevoilor sportivilor graţie mărcilor noastre proprii (Mărcile Pasiune Decathlon), dar şi mărcilor internaţionale. La Decathlon inovăm în orice activitate: de la cercetare la vânzare, la concepţie, design, producţie şi logistică. 

 

VALORILE NOASTRE

Ca şi în celelalte ţări, în Decathlon România suntem uniţi de o cultură organizaţională puternică şi unică, susţinută de valorile noastre: vitalitatea şi responsabilitatea. 

VITALITATE

Vitalitatea înseamnă viaţă, activitate intensă, energie, vigoare. Colaboratorii noştri sunt vitali pentru că sunt, înainte de toate, pozitivi şi plini de energie. Sunt entuziaşti, le place să inoveze, să creeze şi caută în permanenţă să progreseze şi să facă proiectele să evolueze.

RESPONSABILITATE 

A fi responsabil înseamnă a lua decizii şi a acţiona pentru punerea în aplicare a acestora. Colaboratorii noştri îşi asumă impactul deciziilor luate asupra echipelor şi clienţilor lor. 

La Decathlon responsabilitatea înseamnă şi siguranţă pentru clienţii şi echipele noastre, în fiecare clipă. 

Sportiv mulţumit, obiectiv îndeplinit! Convingerea noastră este că pentru a avea clienţi foarte mulţumiţi trebuie să oferim sfaturi din partea sportivilor noştri practicanţi. De aceea, colaboratorii noştri practică în mod constant sport şi participă la formări pentru a fi la curent cu evoluţia produselor noastre.

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

DE CE SA LUCREZI LA NOI?

Proiectul Decathlon Romania are la baza misiunea de a face sportul accesibil, in mod sustenabil, pentru cat mai multe persoane. Suntem peste 1300 de colaboratori care lucram in diferite domenii: retail (26 de magazine in toata tara), logistica (in Centrul de Aprovizionare Regional Bucuresti), productie (in Timisoara) si in servicii suport business (comercial, HR, financiar, IT, juridic, exploatare, expansiune, marketing in Bucuresti).

Daca te decizi sa te alaturi echipei noastre, vei descoperi ca in Decathlon oferim o multitudine de oportunitati colaboratorilor care-si asuma un rol activ in dezvoltarea propriilor cariere. Cautam oameni care vor sa invete si sa se dezvolte odata cu noi. Oameni care se simt liberi sa-si intreaca limitele cu determinare si pasiune pentru sport. 

Insa, concret, ce inseamna posibilitati de dezvoltare, sa performezi? Hai sa iti explicam ce se intampla dupa ce te angajezi la noi. Fiecare angajat are un plan de integrare, in functie de responsabilitatile sale la finalul careia isi stabileste un parcurs profesional in care detaliaza ce isi doreste el sa faca pe termen mediu si lung. 

Pe baza acestui plan, va avea lunar intalniri one-on-one cu managerul sau unde va discuta despre cum a avansat in ce si-a propus, ce dificultati a intampinat si ce i-a dat energie. Aceste intalniri sunt motorul dezvoltarii companiei Decathlon de 42 de ani! Ce poti sa faci, cand poti sa faci, unde poti sa ajungi depinde doar de tine si de responsabilitatile pe care vrei sa le preiei. Nu exista doua planuri de dezvoltare identice pentru ca nu exista doi oameni la fel! 

Pentru a incuraja si a sustine dezvoltarea colaboratorilor nostri, atat pe plan profesional cat si personal, aproximativ 10% din angajatii nostri sunt traineri pe diferite topicuri. Anul precedent, am avut peste 300 de traininguri organizate la nivel national disponibile oricarui angajat. Totodata punem la dispozitia oricarui angajat un portal intern de joburi atat din Romania cat si din toate tarile in care suntem prezenti. 

Alaturandu-te echipei Decathlon, vei lua parte activ la dezvoltarea companiei, te vei implica in proiecte noi si vei participa direct la dezvoltarea de noi produse si servicii. Faptul ca oamenii in Decathlon controleaza in totalitate lantul de dezvoltare al produselor, permite tuturor membrilor sa fie actorii din primul rand in orice domeniu isi doresc. In functie de aria care-ti place ori in care ai experienta, aplica si noi te vom indruma catre cum iti poti pune amprenta asupra proiectului Decathlon!

73
interviuri
Dificultate interviu
2.21 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 57.53%
Neutră 21.92%
Negativă 20.55%
Ofertă interviu
Acceptat 43.84%
Refuzat 13.7%
Nicio ofertă 42.47%
Rata de răspuns
Da
Nu
72%
Conectează-te cu Decathlon Romania prin rețele sociale
Premii
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți Decathlon Romania
Diversitatea și egalitatea de șanse reprezintă două aspecte importante care se află în ADN-ul companiei noastre, deoarece credem ...
 Așa cum fiecare individ crede într-o serie de valori umane fundamentale după care își ghidează modul de a ...
Ni se întâmplă tuturor ca atunci când suntem în căutarea unui loc de muncă sau înainte de prima zi de ...