Decathlon Romania

Decathlon Romania

Prezentare Decathlon Romania

DESPRE DECATHLON 

Suntem 82.000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. 

Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.

Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre. Facem sportul accesibil printr-o gamă largă de produse care răspund tuturor nevoilor sportivilor graţie mărcilor noastre proprii (Mărcile Pasiune Decathlon), dar şi mărcilor internaţionale. La Decathlon inovăm în orice activitate: de la cercetare la vânzare, la concepţie, design, producţie şi logistică. 

 

VALORILE NOASTRE

Așa cum fiecare individ crede într-o serie de valori umane fundamentale după care își ghidează modul de a gândi, de a acționa și de a reacționa în raport cu ceilalți, compania Decathlon are la bază și își orientează activitatea în funcție de 4 valori esențiale. Ți-am stârnit curiozitate? Iată valorile care se regăsesc în spatele tuturor obiectivelor, deciziilor și acțiunilor noastre și motivele pentru care sunt reprezentative pentru noi. 

VITALITATE

În Decathlon, vitalitatea înseamnă, în primul rând, energie, iar energia noastră vine din pasiunea pentru sport, practicarea sportului/sporturilor favorite, curiozitatea de a descoperi practici sportive noi și dorința a promova beneficiile pe care mișcarea le are asupra corpului și minții. Echipa noastră este vitală, deoarece este plină de viață, pozitivă, entuziasmată să se implice în proiecte noi prin care să își depășească temerile și să progreseze în permanență, are curajul să ia inițiativa, să inoveze, să creeze și să aducă sportul în viața cât mai multor persoane.

RESPONSABILITATE

În primul rând, responsabilitatea înseamnă pentru noi să fim actorii propriei noastre dezvoltări, să luăm decizii și să acționăm cu grijă pentru punerea în aplicare a acestora, să facem ceea ce spunem și să spunem ceea ce facem, într-un mod transparent, să ne asumăm impactul deciziilor pe care le luăm, să ne recunoaștem greșelile atunci când este cazul și să le remediem cât mai rapid posibil.

În al doilea rând, responsabilitatea înseamnă să ne preocupăm de grija și siguranța pasionaților de sport. Din acest motiv, avem grijă să punem la dispoziția acestora doar produse care au fost atent testate în laboratoarele de concepere și în condiții reale de utilizare, cu sportivi exigenți, să le oferim constant sfaturi și sugestii de la pasionați, la pasionați, să participăm în mod consecvent la formări, pentru a fi la curent cu evoluția produselor noastre și a le propune echipamentul sportiv potrivit, deci, pe scurt, să jucăm în aceeași echipă cu ei.

În al treilea rând, responsabilitatea înseamnă să avem grijă de mediul înconjurător, care este terenul nostru de sport și de protejarea resurselor naturale ale planetei. Astfel, ne implicăm în reducerea impactului conceperii produselor noastre, producerea de produse eco din poliester și plastic reciclat sau bumbac organic, utilizarea de tehnologii inovatoare (de exemplu, tehnica Dope Dye), participarea la evenimente de ecologizare (World Cleanup Day) și dezvoltarea de proiecte care au în centru sustenabilitatea, precum proiectul Trocathlon și Produse altfel. 

GENEROZITATE

Generozitatea este, cu siguranță, una dintre valorile fundamentale ale umanității, care în Decathlon se traduce atât prin generozitate față de coechipierii noștri, cât și față de comunitatea din care facem parte. Pentru noi, a fi generoși înseamnă să avem spirit de echipă, să îi tratam pe colegii noștri ca pe niște prieteni, să avem grijă unii de alții, să fim solidari și să ne oferim ajutorul atunci când este nevoie fără a aștepta o recompensă în schimbul ajutorului pe care îl oferim, să fim empatici, toleranți și generoși în zâmbete, multe zâmbete.

AUTENTICITATE

Ce înseamnă să fii autentic și cum s-ar traduce autenticitatea în termeni simpli? Pentru noi, a fi autentic înseamnă să fii tu însuți, să conștientizezi că realitatea ta interioară îți oglindește identitatea, să fii sincer cu tine și cu ceilalți, adică, cu alte cuvinte, să ai curajul să îți exprimi sentimentele și gândurile în interacțiunea cu ceilalți, să spui lucrurilor pe nume și să acționezi cu sinceritate, bunăvoință și respect. Diversitatea este un concept cheie din ADN-ul companiei noastre și fiecare membru al echipei noastre decathloniene este mereu încurajat să fie… așa cum este, deoarece numai așa putem fi vitali, responsabili și generoși împreună, precum o super echipă unită în atingerea obiectivului comun: să facem sportul accesibil.

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

DE CE SA LUCREZI LA NOI?

Proiectul Decathlon Romania are la baza misiunea de a face sportul accesibil, in mod sustenabil, pentru cat mai multe persoane. Suntem peste 1300 de colaboratori care lucram in diferite domenii: retail (26 de magazine in toata tara), logistica (in Centrul de Aprovizionare Regional Bucuresti), productie (in Timisoara) si in servicii suport business (comercial, HR, financiar, IT, juridic, exploatare, expansiune, marketing in Bucuresti).

Daca te decizi sa te alaturi echipei noastre, vei descoperi ca in Decathlon oferim o multitudine de oportunitati colaboratorilor care-si asuma un rol activ in dezvoltarea propriilor cariere. Cautam oameni care vor sa invete si sa se dezvolte odata cu noi. Oameni care se simt liberi sa-si intreaca limitele cu determinare si pasiune pentru sport. 

Insa, concret, ce inseamna posibilitati de dezvoltare, sa performezi? Hai sa iti explicam ce se intampla dupa ce te angajezi la noi. Fiecare angajat are un plan de integrare, in functie de responsabilitatile sale la finalul careia isi stabileste un parcurs profesional in care detaliaza ce isi doreste el sa faca pe termen mediu si lung. 

Pe baza acestui plan, va avea lunar intalniri one-on-one cu managerul sau unde va discuta despre cum a avansat in ce si-a propus, ce dificultati a intampinat si ce i-a dat energie. Aceste intalniri sunt motorul dezvoltarii companiei Decathlon de 42 de ani! Ce poti sa faci, cand poti sa faci, unde poti sa ajungi depinde doar de tine si de responsabilitatile pe care vrei sa le preiei. Nu exista doua planuri de dezvoltare identice pentru ca nu exista doi oameni la fel! 

Pentru a incuraja si a sustine dezvoltarea colaboratorilor nostri, atat pe plan profesional cat si personal, aproximativ 10% din angajatii nostri sunt traineri pe diferite topicuri. Anul precedent, am avut peste 300 de traininguri organizate la nivel national disponibile oricarui angajat. Totodata punem la dispozitia oricarui angajat un portal intern de joburi atat din Romania cat si din toate tarile in care suntem prezenti. 

Alaturandu-te echipei Decathlon, vei lua parte activ la dezvoltarea companiei, te vei implica in proiecte noi si vei participa direct la dezvoltarea de noi produse si servicii. Faptul ca oamenii in Decathlon controleaza in totalitate lantul de dezvoltare al produselor, permite tuturor membrilor sa fie actorii din primul rand in orice domeniu isi doresc. In functie de aria care-ti place ori in care ai experienta, aplica si noi te vom indruma catre cum iti poti pune amprenta asupra proiectului Decathlon!

105
interviuri
Dificultate interviu
2.21 - Mediu
Foarte ușor Foarte dificil
Experiență interviu
Pozitivă 56.19%
Neutră 22.86%
Negativă 20.95%
Ofertă interviu
Acceptat 41.9%
Refuzat 15.24%
Nicio ofertă 42.86%
Rata de răspuns
Da
Nu
69%
Conectează-te cu Decathlon Romania prin rețele sociale
Premii
Beneficii companie
Galerie foto
Noutăți Decathlon Romania
În Decathlon, echipele noastre sunt sufletul proiectelor noastre. Fiecare coechipier e unic, iar noi iubim să avem o echipă ...
Iubim sporturile de munte și ne dorim să putem oferi fiecărui pasionat de sport un cadru cât mai sigur pentru a practică ...
Suntem bucuroși să vedem că acțiunile echipelor noastre reprezintă o consecință a muncii și a dedicării lor. Grijă pentru mediul ...