Despre Undelucram.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa cream o comunitate de angajati si angajatori uniti prin transparenta la locul de munca.

Fondata in 2011 in urma unei nevoi resimtite in piata de a putea afla recenzii despre companii direct de la angajati, Undelucram.ro aduce impreuna angajatul si angajatorul pentru a crea un mediu de lucru transparent si interactiv.

La Undelucram.ro ne propunem sa contribuim la educarea tinerilor din Romania, sa le oferim suport in pregatirea unui interviu si gasirea locului de munca dorit, dar in acelasi timp venim si in intampinarea nevoilor companiilor care isi doresc sa atraga de partea lor cele mai bune talente. 

In 2020, Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a ANGAJATILOR din Romania, singura platforma unde acestia au posibilitatea de a evalua companiile din tara in functie de modul in care decurge procesul de recrutare, cum este mediul de lucru si care sunt salariile oferite.

Platforma pune la dispozitia ANGAJATORILOR solutii inovative de employer branding si recrutare targhetata, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona cu angajatii, viitorii candidati si fostii angajati. Companiile pot raspunde la recenziile primite, pot publica locurile de munca disponibile si isi pot promova cat mai original cultura organizationala pentru a-si crea un brand de angajator de top. 


Viziune

Este important sa fii inconjurat de oameni care sa te ajute sa cresti pentru ca angajatii tai sa devina ambasadorii de maine ai companiei.

De aceea, Undelucram.ro trece de statutul de simpla platforma de recenzii si vizeaza crearea unei comunitati internationale cu o prezenta in Romania, Republica Moldova, Ungaria, Cehia si Grecia, in cadrul careia relatia dintre angajat si angajator depaseste orice obstacol de comunicare si devine mai puternica.

Locuri de munca
Kaufland Romania
Procter & Gamble
Adecco Romania
Procter & Gamble
Calcuator salariu
Evaluari recente
Ospatar, personal curatenie, barman
Mediu de lucru placut, personal calificat si conducere de nota 10
DevOps engineer
Am lucrat pentru ING Tech unde atmosfera este foarte relaxata, oamenii foarte OK. Echipamente noi ...
Beneficii, work from home policy, good local management
Angajeaza 45+
Salarii adaugate recent
Product Processing ...
3.000 lei
Montator electromecanic
2.000 lei
Casier, sef tura
2.600 lei