Despre Undelucram.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa cream o comunitate de angajati si angajatori uniti prin transparenta la locul de munca.

Fondata in 2011 in urma unei nevoi resimtite in piata de a putea afla recenzii despre companii direct de la angajati, Undelucram.ro aduce impreuna angajatul si angajatorul pentru a crea un mediu de lucru transparent si interactiv.

La Undelucram.ro ne propunem sa contribuim la educarea tinerilor din Romania, sa le oferim suport in pregatirea unui interviu si gasirea locului de munca dorit, dar in acelasi timp venim si in intampinarea nevoilor companiilor care isi doresc sa atraga de partea lor cele mai bune talente. 

In 2020, Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a ANGAJATILOR din Romania, singura platforma unde acestia au posibilitatea de a evalua companiile din tara in functie de modul in care decurge procesul de recrutare, cum este mediul de lucru si care sunt salariile oferite.

Platforma pune la dispozitia ANGAJATORILOR solutii inovative de employer branding si recrutare targhetata, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona cu angajatii, viitorii candidati si fostii angajati. Companiile pot raspunde la recenziile primite, pot publica locurile de munca disponibile si isi pot promova cat mai original cultura organizationala pentru a-si crea un brand de angajator de top. 


Viziune

Este important sa fii inconjurat de oameni care sa te ajute sa cresti pentru ca angajatii tai sa devina ambasadorii de maine ai companiei.

De aceea, Undelucram.ro trece de statutul de simpla platforma de recenzii si vizeaza crearea unei comunitati internationale cu o prezenta in Romania, Republica Moldova, Ungaria, Cehia, Grecia, Ucraina, Bulgaria si Polonia in cadrul careia relatia dintre angajat si angajator depaseste orice obstacol de comunicare si devine mai puternica.

 

Locuri de muncă
Continental Romania
Roweb Development
Sales Consulting
Continental Romania
Calculator salariu
Evaluări recente
Assistand Editor
Salariu peste medieOportunitati de avansareOportunitati de invatare ai dezvoltare constantaInveti ...
echipa supertraining-uri bine structurate
Purchasing/ Logistics Manager
evaluari periodice atat in relatiile cu ceilalti colegi cat si privind indeplinirea sarcinilor ...
Angajeaza 45+
Salarii adăugate recent
SAP Basis Administrator
3.500 lei
Inginer mecanic
6.000 lei
Logistician
2.340 lei