Sondajul care ascultă Vocea Studenților din România

Cum se aliniază studiile tale cu realitatea din piața muncii?

Coordonator Producție Agregate Sălcioara - Holcim Romania
Aplică extern

Coordonator Producție Agregate Sălcioara

Publicat 14.10.2025 | Expiră 28.11.2025

Descriere job

În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.

Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.

Oportunitatea, pe scurt:
În calitate de Coordonator Operațiuni Agregate (balastiera de la Sălcioara) vei contribui la buna desfășurare a activităților de producție în stația de agregate, asigurând respectarea standardelor de siguranță, calitate și eficiență, precum și coordonarea echipei și a proceselor tehnice.

Responsabilități:
- Contribuie la implementarea și respectarea politicilor de SSM și mediu, precum și a cerințelor legale în stația de agregate pentru personalul propriu și contractori;
- Coordonează activitatea de producție în stația de agregate și asigură disponibilitatea tehnică a echipamentelor de producție și a echipamentelor mobile;
- Aplică procedurile și documentațiile aprobate începând cu extracția și finalizând cu reabilitarea perimetrelor exploatate;
- Reprezintă compania în relația cu partenerii (furnizori, clienti) și autoritățile;
- Întocmește evaluările de riscuri privind activitățile de extracție și producție;
- Se asigură de încadrarea în buget prin aplicarea procedurilor de monitorizare și control;
- Transmite corect și la timp datele, analizele, situațiile conform frecvenței de raportare stabilite;
- Colaborează cu colegiii din departament și furnizorii de specialitate pentru elaborarea documentațiilor specifice și obținerea tuturor permiselor și autorizațiilor necesare.

Candidatul ideal:
- Studii superioare (de preferat în domeniul tehnic);
- Abilități de management al producției;
- Cunoștințe financiare de baza (venituri, costuri, profit);
- Orientare către performanță și îmbunătățire continuă;
- Excelente abilități de comunicare, lucru în echipa, coordonarea și motivarea personalului din subordine, dorința de învățare și dezvoltare continuă;
- Permis de conducere.

În calitate de Coordonator Operațiuni Agregate vei contribui la buna desfășurare a activităților de producție în stația de agregate, asigurând respectarea standardelor de siguranță, calitate și eficiență, precum și coordonarea echipei și a proceselor tehnice.

Holcim Romania

Holcim Romania

10 anunțuri active

86 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Senior level (> 5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Salcioara