Suntem liderul global în soluții de construcție inovatoare și durabile. Scopul nostru este să construim pentru oameni și planetă. În Holcim vei face parte dintr-un grup de 2000 de oameni pasionați, inovatori și performanți. Echipele noastre se inspiră reciproc pentru a oferi cele mai inovatoare și durabile soluții de construcție pentru a accelera tranziția verde.
La Holcim poți lucra cu pasiune în timp ce schimbi modul în care construim.
ÎMPĂRTĂȘIM ACEEAȘI PASIUNE PENTRU CREȘTERE, SUSTENABILITATE ȘI IMPACT POZITIV ÎN JURUL NOSTRU, CU PERFORMANȚĂ ÎN TOT CEEA CE FACEM.
Cum suntem noi:
În industria noastră, suntem pionieri ai încrederii. Cultura organizațională Holcim se bazează pe construirea unui viitor în armonie și echilibru cu mediul.
Țelul nostru este să răspundem nevoii continue de modernizare, să îmbunătățim în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, ca în final să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.
→ Ne mândrim cu o echipă entuziastă, receptivă care îmbrățișează cu bucurie inovația.
→ Fiecare pas tehnologic înainte ne inspiră și ne încurajează să continuăm. Căutăm mereu noi perspective și noi provocări care să ne ajute la dezvoltarea unor soluții complete în domeniul rezidențial și infrastructură, pentru clădiri de birouri, dar și alte tipuri de construcții.
→ Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optimizate.
→ Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim în permanență.
Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară!