Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Coordonator Transport - Recea (Salaj) - Cemacon SA
Aplică

Coordonator Transport - Recea (Salaj)

Publicat 18.06.2025 | Expiră 02.08.2025
Aplică

Descriere job

Candidatul Ideal

Dacă simți că logistica este mai mult decât un job — este pasiunea ta — și îți dorești să faci parte dintr-o echipă implicată, organizată și dornică să obțină rezultate, te invităm să ne cunoaștem!︁︁︇︂︃︍︇︇​︂︆︄︅​︁︁︎︌​︈︂︇︍​︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎

Cerințe:

• Studii medii finalizate (obligatoriu); studii superioare – avantaj;
  • Minim 3 ani experiență în organizarea transporturilor de mărfuri;
  • Cunoștințe solide privind legislația rutieră aplicabilă transportului intern și internațional;
  • Abilități bune de operare PC;
  • Capacitate de analiză, organizare și comunicare eficientă.

Descrierea jobului:

• Planifică și organizează transportul produselor finite și al materiilor prime, respectând termenele și standardele de calitate;
  • Gestionează comenzile de transport în sistemul RIA și declară cursele în ANAF/e-Transport;
  • Asigură suport clienților privind statusul livrărilor și detalii logistice;
  • Negociază tarifele de transport și colaborează cu transportatori noi sau existenți;
  • Monitorizează performanța transportatorilor și implementează măsuri corective;
  • Înregistrează transportatori noi și verifică statutul fiscal în platformele oficiale;
  • Elaborează rapoarte lunare și analize trimestriale privind piața transporturilor;
  • Contribuie la bugetul de transport și propune soluții de optimizare a costurilor;
  • Coordonează transferurile între depozite și optimizează procesele logistice;
  • Colaborează cu autoritățile vamale și echipele interne pentru retururi și comenzi speciale.
  • Ce oferim:
  • Salariu motivant;
  • Bonus de performanță;
  • Primă de concediu;
  • Primă de zi de naștere;
  • Primă de Paște și de Crăciun;
  • Bonus de final de an;
  • Asigurare medicală privată;
  • Asigurare de accident;
  • Tichete de masă;
  • Oportunități de dezvoltare (training-uri, etc).

Descrierea companiei

CEMACON este cel mai mare producător cu capital românesc și lider pe piața blocurilor ceramice din România și a obținut pentru al doilea an consecutiv certificarea "Best Managed Companies". Spiritul antreprenorial al companiei, susținut de acționarul majoritar Pavăl Holding, contribuie semnificativ la remarcabila sa performanță pe piață.

De peste 55 de ani, combinăm expertiza cu inovația pentru a oferi produse 100% naturale și soluții de zidărie cu performanță energetică superioară. Începând cu anul 2023, producem cărămidă aparentă într-o fabrică unică în România, un produs destinat esteticii fațadelor.

La CEMACON înțelegem importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care te încurajăm să accesezi www.cemacon.ro și să citești “Politica de confidențialitate” privind drepturile cu privire la datele pe care ni le incredinteazezi aplicând la un rol care te interesează

Cemacon SA

Cemacon SA

1 anunț activ

7 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Medium level (2-5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Recea