Cemacon SA Cemacon SA
Cemacon SA

Cemacon SA

4.00

4 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare Cemacon SA

ADN-ul CEMACON

 

Un brand românesc de succes

CEMACON este cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc, o organizație antreprenorială care activează în industria de materiale de construcții.

De 54 de ani compania noastră îmbină armonios expertiza și inovația, oferind produse 100% naturale și soluții de zidărie cu performanță energetică superioară. Iar începând cu anul 2023 produce, într-o fabrică unică în România, cărămidă aparentă, un produs destinat esteticii fațadelor.

 

Împreună construim România

Acum mai bine de 12 ani, CEMACON a învățat primele lecții de business, într-o piață liberă. Ca să o spunem simplu: am fost aproape de faliment. Printr-un efort solidar și decizii înțelepte, echipa noastră a reușit să gestioneze provocările și să asigure un turn around spectaculos. Cu viziune strategică și mult curaj, CEMACON a devenit un model de business antreprenorial românesc, un brand-jucător pe piața românească a construcțiilor. Iar o organizație care a experimentat și eșecuri, dar a cunoscut și succesul, este o organizație care știe cum să încalece orice val.

Ambițiile noastre cresc odată cu fiecare proiect implementat. Avem alături de noi un investitor de prim rang, Pavăl Holding, și ne propunem să dezvoltăm împreună un grup industrial de materiale de construcții, prin lansarea de noi linii de business și noi fabrici care să ofere beneficiarilor noștri soluții pentru o varietate cât mai largă de nevoi și preferințe.

Nu în ultimul rând, suntem producătorul cu cea mai crescută eficiență energetică și investim constant în surse de energie regenerabilă care ne asigură un nivel crescut de autonomie. Și ne pasă de comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, așa că le susținem financiar sau cu acțiuni de voluntariat, fie în Cluj, Sălaj, Bihor și nu numai.

 

De ce să te alături echipei CEMACON

Pentru că avem aceleași valori ca tine:

  • Autenticitate: Suntem ceea ce se vede. O organizație de talie medie, unde oamenii se cunosc unii pe ceilalți, unde prețuim modul direct de a exprima ceea ce crezi.
  • Versatilitate: Ne transformăm în permanență pentru a fi prezenți în viața beneficiarilor noștri cu cele mai potrivite soluții pentru nevoile lor. Cheia succesului nostru este un nivel ridicat de adaptabilitate. Nu punem preț pe forme rigide, ci căutăm să păstrăm ceea ce funcționează bine și să înțelegem ce trebuie să schimbăm pentru a avea succes. La fel ca voi.
  • Ambiție: Ne dorim să rafinăm mai multe lucruri din jurul nostru, dar știm că e important ca focusul să fie pe misiunea noastră. Țintele ni le stabilim singuri.
  • Deschidere: Tocmai pentru că nu suntem o multinațională, am înțeles că trebuie să construim noi înșine tot ce reprezintă organizația noastră: procese, rețete de fabricație, practici de lucru, instrumente etc. Pentru asta, privim cu atenție în jurul nostru și învățăm în permanență practicând („learning by doing”). Ne dorim lânga noi oameni cu care să împărtășim ceea ce cunoaștem și să învățăm de la ei.
  • Toleranța față de greșeli: Deși în ziua de azi poate suna ca un clișeu, credem că erorile născute din dorința de a realiza ceva bun sunt naturale și ne oferă ocazia să învățăm. Inacțiunea/ lipsa inițiativei sunt lucrurile de care ne temem, nu încercările nereușite.

 

Cum sunt oamenii din echipa CEMACON

Ne considerăm „artizani ai lutului”, pasionați de ceramica brută.

Simplitatea, autenticitatea sunt valorile noastre principale. Majoritatea colegilor au și un strop de ambiție și unul de creativitate. Unii dintre noi sunt foarte agili. Iar câțiva sunt loiali și bine organizați. Împreună suntem mai performanți. Învățăm și ne dezvoltăm continuu. Și nu ne abandonăm niciodată unul pe celălalt la greu.  

 

Dacă ne urmărești constant pe LinkedIN, Facebook, Instagram, Youtube sau pe site, ne vei cunoaște și mai bine.

Statistici companie