In calitate de lider mondial in productia de materiale de constructii sustenabile si inovative, grupul Holcim reinventeaza felul in care se construieste. alaturi de o echipa globala, cu peste 70.000 de angajati, raspanditi in peste 70 de tari si 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligenta si mai sanatoasa.
Pe masura ce continuam sa cautam moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentati care sa ni se alature. Oameni care sunt pasionati de sustenabilitate, motivati de curiozitate si dornici sa creasca, sa invete, sa se dezvolte si sa exceleze intr-un mediu performant.
Ce vei face:
Vei coordona componenta mecanică a proiectelor CAPEX, de la faza de concept până la punerea în funcțiune;
Vei elabora specificații tehnice, studii de fezabilitate, bugete și documentație de proiect;
Vei colabora cu echipele de producție, mentenanță și furnizori externi;
Vei superviza lucrările executate de contractori și vei asigura respectarea standardelor tehnice și de siguranță;
Vei evalua și valida soluțiile tehnice pentru instalații și echipamente;
Vei susține echipele de fiabilitate și mentenanță pentru echipamente critice;
Vei participa la evaluări de risc și vei promova cele mai bune practici de SSM;
Vei identifica oportunități de optimizare a costurilor și creștere a performanței tehnice.
Profilul ideal:
Studii superioare în Inginerie Mecanică (Masterul constituie avantaj);
Minimum 5 ani experiență în mediu industrial sau industrie grea;
Cunoștințe solide de sisteme mecanice, echipamente rotative și instalații industriale;
Experiență în coordonarea proiectelor de investiții (CAPEX);
Capacitate de analiză și interpretare a documentației tehnice;
Cunoștințe de standarde industriale și colaborare cu contractori;
Experiență cu metodologii de fiabilitate (RCM, RCA, mentenanță predictivă);
Cunoștințe de bază în achiziții tehnice și evaluare furnizori;
Atenție deosebită la normele SSM și conformitate tehnică;
Engleză la nivel mediu-avansat (min. B2);
Spirit analitic, organizare și orientare spre rezultate;
Abilități de comunicare și lucru în echipă