În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.
Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.
Oportunitatea, pe scurt:
În rolul de Operator Dispecer, vei asigura producția de betoane prin asigurarea livrării de produse și servicii la timp, în ritmul, calitatea și cantitatea cerute de clienți prin comenzile zilnice.
Responsabilități:
- Organizează și coordonează logistica proprie și închiriată;
- Asigura aprovizionarea cu materii prime și gestionarea acestora;
- Operează stația de betoane, respectand rețetele de betoane și instrucțiunile privind funcționarea sistemului de operare Dorner;
- Primește comenzi de beton și întocmește diagrama de livrări;
- Întocmește rapoartele de producție, întocmește avizele de insotire marfa, fișele de magazie, NIR-uri și bonuri de consum zilnice;
- Participare activă la activitățile desfășurate în stația de betoane.
Candidatul ideal:
- Experienţă într-o poziţie similară - minim 1 an;
- Studii medii profil electric, mecanic sau electromecanic;
- Capacitatea de a analiza și rezolva probleme;
- Inițiativă, implicare și spirit de echipă;
- Promptitudine și profesionalism;
- Cunoștințe de SAP și Dorner - constituie un avantaj.