Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Patiser - Auchan Romania
Aplică extern

Patiser

Publicat 13.06.2025 | Expiră 29.07.2025

Descriere job

Meseria ta, este pasiunea ta?Dacă pentru tine meseria nu este doar o sarcină tehnică care se rezumă la efectuarea întocmai a unor reţete, ci şi la plăcerea de a manevra ingredientele si de a crea o bucurie a gustului, locul tău este printre noi!

Candidatul ideal

• Persoană creativă, responsabilă, cu spirit de echipă, disponibilitate pentru lucrul în ture
  • Pasiune pentru meseria sa
  • Experiența minim 2 ani în Activeitate
  • Studii: 10 clase și școala profesională de profil sau o diploma de calificare

Descrierea jobului

• participă la fabricarea produselor proaspete și specialităților,
  • respectă rețetele de fabricație,
  • se asigură că există o gama variată, atrăgătoare și calitativă a produselor ce urmează sa fie comercializate.

Ce te va face să te bucuri de viața în Auchan?

• Pachetul de remuneratie (salariul competitiv, bonuri de masă, prima de Paste și de Crăciun, prima de vacanta, prime de performanță)
  • Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta
  • Zilele de concediu de odihna suplimentare in crestere în funcție de vechime
  • Ziua liberă de ziua ta de nastere
  • Asigurarea de sanatate
  • Asigurarea de viata,
  • Asigurarea stomatologica
  • Mediul de lucru plăcut, în care te simți respectat/a si apreciat/a
  • Colegii minunati, alături de care vei simți cu adevărat ce înseamnă sa te și distrezi la munca
  • Multiplele oportunități de formare, dezvoltare, job rotations și evolutie ierarhică într-o companie în care cultura organizației este bazată pe valori precum Încrederea, Deschiderea, Excelentă și care pune în centrul preocupărilor constante emoțiile angajatilor sai

Te provoacă aceasta oportunitate? Te regasesti în tot ce ti-am povestit mai sus ? Aplica acum !

Auchan Romania

Auchan Romania

129 anunțuri active

625 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori