Responsabil administrativ - Holcim Romania
Aplică extern

Responsabil administrativ

Publicat 06.08.2026 | Expiră 22.09.2026

Descriere job

În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.

Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.

Responsabilități principale:

• Gestionare spații și dotări: Asigură coordonarea și realizarea activităților administrative din cadrul punctului de lucru, urmărind întreținerea spațiilor verzi, a zonei de exterior, precum și curățenia și dotarea birourilor, vestiarelor, sălilor de ședință și a casei de oaspeți.
  • Administrare flotă auto: Gestionează flota auto pe partea de service, mentenanță periodică și inspecții tehnice. Organizează și procesează rezervările pentru deplasările interne și externe ale angajaților sau terților.
  •  Relaționare cu furnizorii: Asigură comunicarea și colaborarea cu furnizorii de servicii din fabrică pe zona de curățenie, mentenanță clădiri, centrale termice, boilere și alte utilități.
  • Monitorizare și raportare: Pregătește rapoarte și prezentări la solicitarea superiorului. Monitorizează activitatea firmelor terțe colaboratoare și urmărește costurile aferente serviciilor de curățenie și mentenanță.
  • Colaborare internă: Colaborează cu celelalte departamente din fabrică în vederea soluționării problemelor apărute și a bunei funcționări a punctului de lucru.
  • Securitate în muncă și mediu: Răspunde de aplicarea și respectarea regulilor SSM (Sănătate și Securitate în Muncă), a regulilor de mediu și a procedurilor SMI aplicabile postului.

Profilul căutat:

• Studii medii.
  • Experiență profesională de minimum 2 ani într-o poziție similară sau în domeniul administrativ.
  • Cunoștințe de operare pe calculator (Microsoft Windows, Word, Excel, Gmail, Internet).
  • Limba engleză – nivel mediu.
  • Abilități de planificare, organizare și gestiune a contractelor de servicii.
  •  Abilitatea de a comunica eficient și amabil în relația cu furnizorii și echipele interne.  Atitudine orientată către siguranța în muncă și respectarea normelor SSM.

În calitate de Responsabil Administrativ, vei contribui la buna funcționare a punctului de lucru prin coordonarea activităților administrative, gestionarea furnizorilor și a flotei auto, cu respectarea procedurilor și standardelor de siguranță.

Holcim Romania

Holcim Romania

14 anunțuri active

4,43

98 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori

Criterii job

Angajat Senior level (> 5 Ani)
Tip job Full-time
Orașe Campulung Muscel