Candidatul ideal
- Studii medii sau profesionale absolvite
- Calificare tehnică electromecanic (Certificat ANRE constituie un avantaj)
- Persoană motivată, responsabilă, orientată spre rezultat
Descrierea jobului
- Verifică, ține evidența și răspunde de starea tehnică a localurilor tehnice
- Ține evidența calendarului de întreținere preventivă și corectivă a fiecărei instalații tehnice
- Răspunde de microclimatul magazinului și al birourilor (încălzirea și aerisirea corespunzătoare)
- Răspunde de accesul în magazine (funcționarea ușilor automate, trotuarelor rulante și porților automate)
- Răspunde și intervine imediat la solicitările telefonice de intervenții accidentale în magazin
- Asigură intervenții tehnice accidentale fortuite pe timp de noapte
- Asigură suport pentru funcționalitatea instalațiilor de răcire, electrice, tehnice din magazinele noi și existente
- Efectuează mici reparații în magazin, birouri și parcare
- Ordonează și efectuează lucrările după prioritate și urgență
Ce te va face să te bucuri de viața în Auchan?
- Pachetul de remunerație (salariul competitiv, bonuri de masă, prima de Paște și de Crăciun, prima de vacanță, prime de performanță)
- Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta
- Zilele de concediu de odihnă suplimentare în creștere în funcție de vechime
- Ziua liberă de ziua ta de naștere
- Asigurarea de sănătate
- Asigurarea de viață
- Asigurarea stomatologică
- Mediul de lucru plăcut, în care te simți respectat/ă și apreciat/ă
- Colegii minunați, alături de care vei simți cu adevărat ce înseamnă să te și distrezi la muncă
- Multiplele oportunități de formare, dezvoltare, job rotations și evoluție ierarhică într-o companie în care cultura organizației este bazată pe valori precum Încrederea, Deschiderea, Excelența și care pune în centrul preocupărilor constante emoțiile angajaților săi
Te provoacă această oportunitate? Te regăsești în tot ce ți-am povestit mai sus? Aplică acum!