Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Tehnician Intretinere - Auchan Romania
Aplică extern

Tehnician Intretinere

Publicat 13.06.2025 | Expiră 30.07.2025

Descriere job

Candidatul ideal• Studii medii sau profesionale absolvite• Calificare tehnica electromecanic (Certificat ANRE constituie un avantaj)• Persoana motivata, responsabila, orientata spre rezultat.

Descrierea jobului• Verifica, tine evidenta si raspunde de starea tehnica a localurilortehnice• Tine evidenta calendarului de intretinere preventiva si corectiva a fiecarei instalatii tehnice• Raspunde de microclimatul magazinului si al birourilor (incalzirea si aerisirea corespunzatoare)• Raspunde de accesul in magazine (functionarea usilor automate, trotuarelor rulante si portilor automate)• Raspunde si intervine imediat la solicitarile telefonice de interventii accidentale in magazin• Asigura interventiile tehnice accidentale fortuite pe timp denoapte• Asigura suport pentru functionalitatea instalatiilor de racire,electrice, tehnice din magazinelor noi si existente• Efectueaza mici reparatii in magazin, birouri si parcare; isi asuma initiativa reparatiilor de mica amploare si informeaza superiorul cu privire la reparatiile de mare amploare• Ordoneaza si efectueaza lucrarile dupa prioritate si urgenta.

Auchan Romania

Auchan Romania

129 anunțuri active

625 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori