Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Trainee - Auchan Romania
Aplică extern

Trainee

Publicat 13.06.2025 | Expiră 31.07.2025

Descriere job

Ești încă masterand in an terminal dar preocuparea ta este sa iti cauți o direcție de cariera? Ești curios care este atmosfera intr-o multinatională?

Încearcă programul nostru Trainee la Auchan!

Programul Trainee la Auchan îşi propune să susţină dezvoltarea profesională şi integrarea tinerilor în munca, pentru ariile profesionale şi rolurile pe care le activăm în magazinele noastre.

Timp de 6 luni ai ocazia sa descoperi compania, principalele departamente și procese organizationale, sa aprofundezi aceasta arie funcțională și să te pregatesti pentru a ocupă un rol de entry-level într-unul din departamentele noastre din Serviciile Centrale Auchan România sau să preiei o poziție de Manager Departament Comercial Hypermarket.

Programul se deruleaza in 3 etape :

Induction - descoperirea companiei, a principalelor departamente din Servicii Centrale si procese organizationale si a principalelor instrumente de lucru - 1 luna

Tutoring & Shadowing pe un perimetru ales - sub coordonarea unui manager direct, trainee-ul asimileaza cunostinte si abilitati practice prin formare, tutorat si shadowing - 1 luni

Practice - este ultima etapa, in care Trainee-ul preia in autonomie supervizată mai multe sarcini si responsabilități specifice rolului ținta pe care il va ocupa după finalizarea cu succes a programului.  - 4  luni

Programul este flexibil, și poți opta pentru o varianta de lucru part-time 4 ore pe zi, pentru 6 luni.

Ce vei castiga?

• Bursa motivantă
  • O experiență de învățare uimitoare, concepută pentru a crea oportunități pe tot parcursul vieții, care să vă modeleze viitorul așa cum doriți. Începe de aici, crește aici!
  • Experiență valoroasă și pentru a întrerupe cercul vicios „nu am experiență – nu mă pot angaja; iar dacă nu mă pot angaja – nu pot acumula experiență“
  • Oportunitatea de angajare într-un rol permanent la finalizarea programului
  • Acces la traininguri specializate și resurse de învățare
  • Posibilitatea de a contribui activ la proiecte strategice

Iar la final, în funcție de rezultatele evoluției tale, îți poți găsi un job stabil în echipa alături de care te-ai pregătit.

Cu cât începi mai repede, cu atât ajungi mai repede acolo unde îți dorești.Aplică acum!

Auchan Romania

Auchan Romania

129 anunțuri active

625 evaluări

Oportunități de avansare

Pachet salarial

Timp la birou vs. timp liber

Management

Proceduri și valori