Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2026!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Auchan Romania Auchan Romania
Auchan Romania

Auchan Romania

3,49

738 evaluări

Ce înseamnă să faci parte din echipa Auchan România.

13.05.2026

Să faci parte din echipa Auchan înseamnă mai mult decât un loc de muncă. Înseamnă stabilitate, dezvoltare și sentimentul că faci parte dintr-o echipă în care oamenii contează cu adevărat.

Într-un interviu acordat, Adina Cîțan Director Resurse Umane și Transformare vorbește despre cultura construită în jurul oamenilor și despre ceea ce face diferența în experiența colegilor noștri.

„Cred că merită să lucrezi în Auchan pentru că am construit, în timp, un ecosistem în care oamenii nu sunt doar angajați, ci parteneri în dezvoltarea companiei. Oamenii au nevoie să fie văzuţi şi auziţi, îşi doresc poveşti autentice, experienţe, emoţie şi empatie. Iar acest lucru se vede și în faptul că, într-o piață în care schimbarea este constantă, una dintre cele mai mari forțe ale Auchan România rămâne stabilitatea" spune Adina

La 20 de ani de prezență în România, peste 300 de colegi sunt alături de companie încă de la început, iar aproape jumătate dintre angajați au o vechime între 10 și 20 de ani. O dovadă a unui mediu construit pe încredere, respect și dezvoltare pe termen lung.

„Această loialitate spune mai mult decât orice indicator – arată că am construit un loc în care oamenii se simt văzuți, apreciați, sprijiniți să crească și tratați cu respect în fiecare zi. Privim înainte cu încredere, continuând să creștem, să învățăm și să construim împreună.

Pur și simplu, mulțumim!”, este mesajul transmis de Adina.

👉 Descoperă articolul complet aici:

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică, în care dezvoltarea și oamenii contează, descoperă oportunitățile disponibile pe cariere.auchan.ro.