Continuăm seria filmelor "Meseria mea în Auchan", în care îți prezentăm oportunitățile din compania noastră. Astăzi, îți prezentăm un program de flexibilizare a muncii potrivit pentru mai multe meserii din magazinele Auchan și ATAC.
Raluca Bucșa, Change and Transformation Manager și Adriana Pop, Manager Planificator Zonă de Viață, ne povestesc despre importanța flexibilizării muncii și valoarea adăugată pe care aceasta o poate aduce echipelor și muncii noastre.
“Flexi e doar una dintre soluțiile pe care le aducem echipelor noastre de a-și flexibiliza propriul program câștigând mai mult în același timp de lucru” spune Raluca Bucșă, Change and Transformation Manager
Urmărește poveștile colegilor noștri și descoperă ce presupune programul Auchan Flexi. Dacă simți că ți se potrivește, hai să îți punem talentul în valoare! În Auchan Retail România facem performanță în peste 50 de meserii, iar rezultatele muncii noastre arată că, în fiecare meserie din Auchan, lucrează unii dintre cei mai buni profesioniști. Este o realitate cu care ne mândrim și pe care merită să o împărtășim. Descoperă oportunitățile în carieră și pozițiile disponibile în Auchan aici: cariere.auchan.ro și următorul invitat în proiectul Meseria mea în Auchan poți fi chiar tu! #meseriameainAuchan #tebucurideviata
Urmărește poveștile colegilor noștri și descoperă ce presupune programul Flexi.