Conferința Top Angajatori Undelucram.ro

Descoperă cum se schimbă piața muncii și cum arată realitatea din spatele brandului la angajatori.

Top retail farmaceutic 2025 Top retail farmaceutic 2025 Catena Catena
Catena

Catena

315 evaluări

Angajator transparent

🌱 Împreună, punem binele în mișcare.

09.10.2025

La Catena, responsabilitatea socială înseamnă mai mult decât inițiative – înseamnă oameni. Colegii noștri aleg, an de an, să se implice în proiecte care aduc educație, sănătate, sprijin și cultură în comunitate.

🎗 Race for the Cure – pași transformați în solidaritate pentru femeile afectate de cancer la sân.
📖 OvidiuRO – educație timpurie de calitate pentru copiii din România.
🐾 Light into Europe – sprijin pentru persoanele nevăzătoare și surde, prin programe pentru câini-ghid și resurse educaționale.
👶 Salvați Copiii – peste 20 de ani de susținere pentru educația copiilor vulnerabili.
📚 Maratonul pentru Educație Alternativă – mentorat și ghidare pentru tineri.
🏆 Gala „Seniori de colecție” – celebrăm oamenii de excepție ai României.
🎨 Inițiative culturale – artă, muzică și spectacole care aduc emoție și inspirație.

Prin programele Catena pentru Artă, susținem evenimente de referință precum RAD Sculpture Park, Promenada Operei, Bienala Art Encounters sau Timișoara Capitală Europeană a Culturii (2023).

💚 Ne mândrim cu colegii noștri care aleg să transforme acțiuni mici în schimbări mari. Noi le oferim contextul – ei sunt cei care fac diferența.

#FildasCatenaGroup #ProiecteDeImpact #CSR