Top Sănătate & Farma 2023 Top Sănătate & Farma 2023 Catena Catena
Catena

Catena

276 evaluări

Proiecte de Impact

Împreună, punem binele în mișcare.

La noi, a fi responsabili social este mai mult decât o decizie la nivel de management, este despre a oferi colegilor oportunitatea de a se implica acolo unde contează cu adevărat. Susținem proiecte de suflet și le oferim oamenilor din echipă spațiul, încurajarea și resursele pentru a aduce impact real în comunitate – cu empatie, implicare și autenticitate.

🎗 Fundația Renașterea, ,,Race for the Cure” – An de an, colegii noștri aleg să participe, să susțină, să alerge. Împreună, transformăm pașii în solidaritate, în sprijin pentru femeile afectate de cancer la sân.

📖 OvidiusRO – Un proiect de tradiție pe care îl susținem cu mândrie, dedicat educației timpurii de calitate pentru toți copiii din România.

🐾 Light into Europe – De peste 10 ani, susținem cu mândrie proiectele dedicate persoanelor nevăzătoare și surde din România. Prin programele pentru câini-ghid și resurse educaționale adaptate, transformăm împreună provocările în șanse reale pentru o viață independentă.

👶 Salvați Copiii – De mai bine de 20 de ani suntem parte din eforturile de a sprijini educația copiilor vulnerabili. Anual, contribuim la oferirea de resurse, suport și încurajare pentru peste 1.300 de copii, ajutându-i să rămână în școală și să își construiască un viitor mai bun.

📚 Maratonul pentru Educație Alternativă – Susținem proiecte prin care colegii se pot implica în dezvoltarea profesională și personală a tinerilor, oferindu-le repere, sprijin și direcție.

🏆 Gala „Seniori de colecție” – Suntem sponsori de tradiție ai galei organizate de Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă. Susținem oamenii de excepție ai României, celebrând realizările lor și promovând un stil de viață sănătos, activ și plin de energie la orice vârstă.

🎨 Inițiative culturale, muzicale și artistice – Pentru cei care cred că arta vindecă, inspiră și unește, oferim ocazia să susțină și să se implice în proiecte creative, menite să aducă emoție și sens în viețile oamenilor.

Vila Catena este un exemplu de referință. Prin fundația Fildas Art, programul ,,Catena pentru Artă” susținem numeroase evenimente și expoziții, printre care RAD Sculpture Park 2025, Salonul Internațional al Sticlei, spectacolul eveniment Doina by Levintza de la Opera Națională București, Promenada Operei, Târgul de artă RAD Art Fair, Bienala Art Encounters de la Timisoara.

În 2023, am fost sponsori ai evenimentului Timișoara Capitala Europeană a Culturii.

Ne mândrim cu colegii noștri care aleg să se implice și să transforme acțiunile mici în schimbări mari. Noi doar creăm contextul – ei sunt cei care fac diferența.

🤝 Pentru că la Catena, a fi parte din echipă înseamnă mai mult decât un job: înseamnă să ai șansa de a pune binele în mișcare, alături de alții ca tine.