În Dr. Max România, sănătatea merită toata grija noastră
Dincolo de expertiza farmaceutică, alegem să susținem un stil de viață activ, echilibrat și orientat spre o stare de bine – nu doar pentru pacientii noștri, ci și pentru colegii din echipă și pentru comunitatea extinsă din care facem parte.
Ambiția ne definește: în fiecare pas, în fiecare provocare
În Dr. Max România, Ambition (Ambiția) este mai mult decât un cuvânt-cheie, este energia care ne determină să ne depășim limitele, să inovăm și să facem performanță în tot ceea ce întreprindem. Acest spirit competitiv ne inspiră să mergem mai departe, să explorăm noi orizonturi și să rămânem mereu conectați la tot ce ne ajută să fim mai buni.
Sportul – o extensie firească a valorilor noastre
Credem că sportul este un excelent catalizator pentru ambiție și echilibru interior. Fie că alergăm, înotăm sau jucam fotbal, la Dr. Max România știm că sportul aduce vitalitate și o doză sănătoasă de energie în viața noastră. De aceea, încurajăm și sprijinim colegii care își doresc să-și testeze limitele și să se bucure de fiecare moment pe traseu, la competiții importante din România, precum: Bucharest Marathon, Băneasa Forest Run, Color Run, Semimaraton Iași, Campionatul Național de Fotbal Corporatist, Siriu Open Water, iar lista nu se oprește aici.