Vocea Studenților din România s-a făcut auzită!

Descoperă studiul comparativ privind așteptările studenților și cerințele pieței entry-level

Top Sănătate & Farma 2024 Top Sănătate & Farma 2024 Dr. Max România Dr. Max România
Dr. Max România

Dr. Max România

374 evaluări

Susținem viitoarele generații de profesioniști în domeniul farmaceutic

14.11.2025

La Dr. Max, credem că îngrijirea de calitate începe cu o pregătire profesională solidă și cu dorința sinceră de a fi alături de oameni. De aceea, susținem activ studenții care aspiră să devină farmaciști dedicați: profesioniști în halat alb, dornici să aducă un impact real în viața pacienților.

Alături de studenți și absolvenți, pentru un viitor bazat pe excelență și responsabilitate

Construim punți între mediul academic și cel profesional prin parteneriate cu facultăți de farmacie, școli postliceale și organizații studențești. Participând la conferințe, proiecte și evenimente dedicate, le oferim tinerilor oportunitatea de a înțelege rolul esențial pe care îl au în sănătatea comunității.

Suntem prezenți acolo unde se formează viitorul profesiei, la evenimente precum ExpoPharma, Marisiensis, Conferința Farmaciștilor Mureșeni, Zilele Farmaceutice Orădene, ceremonii de absolvire și întâlniri cu societăți studențești. Workshopurile și discuțiile pe teme de carieră și specialitate sunt concepute pentru a le oferi tinerilor încredere, claritate și competențe relevante pentru parcursul lor profesional.

Fiecare inițiativă pe care o desfășurăm alături de tineri reflectă angajamentul nostru de a contribui la excelență în domeniul farmaceutic. La Dr. Max, educația nu este doar o responsabilitate – este o investiție directă în sănătatea generațiilor viitoare.