Conferința Top Angajatori Undelucram.ro

Descoperă cum se schimbă piața muncii și cum arată realitatea din spatele brandului la angajatori.

PepsiCo România PepsiCo România
PepsiCo România

PepsiCo România

213 evaluări

Finalul de an ne aduce o lecție prețioasă de leadership - Silviu Popovici, Chief Executive Officer PepsiCo Europe, Middle East & Africa a fost invitat la Gala Revista CARIERE

12.01.2026

Finalul de an ne aduce o lecție prețioasă de leadership. A fost o reală plăcere să-i ascultăm pe Silviu Popovici, Chief Executive Officer PepsiCo Europe, Middle East & Africa, și pe Radu Mavrodin, Vice President People & Culture OMV Petrom, la Gala Revista CARIERE. Timp de 45 de minute, într-un dialog moderat de Adelina Mihai, jurnalistă și managing partner Revista CARIERE, au vorbit deschis despre felul în care leadershipul a evoluat de-a lungul anilor și despre ce înseamnă, cu adevărat, să conduci echipe astăzi.

Un mesaj puternic care a reieșit este că liderul modern nu mai este sursa tuturor răspunsurilor, ci arhitectul contextului. Rolul său este să creeze mediul potrivit în care oamenii pot performa, pot învăța, se pot bucura de ceea ce fac și pot crește. Silviu Popovici a vorbit cu onestitate despre dorința constantă de a-și depăși propriile limite și despre cum împinge ștacheta tot mai sus pentru sine – ca lider, soț, sportiv (o performanță greu de egalat: a alergat 7 maratoane pe 7 continente în 7 zile) și student.

Un alt mesaj esențial a fost legat de cultură și de felul în care privim oamenii în organizații. Atunci când reușim să vedem angajații nu ca „resurse umane”, ci ca oameni cu trăiri, emoții, griji, zile bune și zile mai puțin bune, compania poate deveni o resursă reală pentru ei, sprijinindu-i să-și atingă potențialul. În timp, această perspectivă se transformă într-o cultură organizațională în care oamenii vin cu plăcere dimineața la serviciu și pleacă seara cu energie pentru viața personală.

O conversație relevantă despre oameni, cultură și responsabilitatea liderilor de a construi contexte în care performanța se dezvoltă natural.