PepsiCo România PepsiCo România
PepsiCo România

PepsiCo România

205 evaluări

30.10.2025

🌑 Noaptea Companiilor București la PepsiCo: două seri pline de energie, inspirație și gust! ✨ Pe 14 și 15 octombrie, sediul nostru a devenit un loc al conexiunilor autentice, unde tineri curioși au descoperit vibe-ul, cultura și brandurile PepsiCo.

La ceas de seară, am explorat împreună:
✨ One PepsiCo Way: valorile și comportamentele care ne definesc cultura și ne conectează ca echipă | Sabina Teodora Spanache, Octavia Galion
🚀 Leadership cu vibe: Cum să-ți construiești cariera cu autenticitate și curaj | Radu Berevoescu, General Manager, PepsiCo East Balkans
🧠 Adevăr sau Hype? – despre cum insight-urile transformă percepțiile în decizii de business | Ioana Deliu & Vasi Dragomir
📈 Revenue Growth Science – strategii inteligente care susțin creșterea sustenabilă | Dmitry Perevozchikov
🥤 Conectează-te la cultură: creează momente relevante pentru noua generație | Laura Gheorghe & Claudia Brezeanu
🤝 Fuel Your Future @PepsiCo: o privire în culisele vânzărilor și ale parteneriatelor de succes | Dragos Vladuca & Elena Maria Marcu & Ionita Nicu Valentin

A fost o experiență în stilul autentic PepsiCo, cu dialoguri valoroase și, bineînțeles, momente gustoase!