Vocea Studenților din România s-a făcut auzită!

Descoperă studiul comparativ privind așteptările studenților și cerințele pieței entry-level

Top servicii financiare 2025 Top servicii financiare 2025 Provident Financial Romania Provident Financial Romania
Provident Financial Romania

Provident Financial Romania

374 evaluări

Angajator transparent

Email: cariere@provident.ro; Telefon: 021 9877; Site: www.provident.ro

Gold & Silver la Romanian PR Award

24.11.2025

Anul acesta ne-am bucurat de recunoaștere. Pentru noi, astfel de momente confirmă că lucrurile pe care le construim cu sens ajung acolo unde trebuie: la oameni.
Aseară am urcat pe scena Romanian PR Award și am plecat acasă cu două premii care ne reprezintă ca echipă.

🥇 GOLD la categoria Media Relations & Influencer Relations pentru proiectul nostru de suflet: Invizibilii.
O campanie prin care am reușit să dăm vizibilitate și, mai ales, voce unor oameni pe care societatea îi vede prea puțin sau deloc. În total, vorbim despre aproape 4 milioane de români.
Prin Invizibilii, am reușit să ducem poveștile lor în spațiul public, să le dăm voce, context și cel mai important șansa de a fi ascultați. Premiul acesta este despre ei. Despre curajul lor. Despre drumul lor.

🥈 SILVER la categoria Inclusive Communication & Diversity Management pentru campania „Ai deja cel mai important rol, dar ai un loc și la noi în echipă.”
Am pornit de la un gând simplu: să arătăm realitatea exact așa cum este. Fără artificii. Fără filtre.
Acest premiu nu e doar despre o campanie reușită, ci despre cultura noastră: una în care diversitatea nu e un paragraf în strategie, ci felul firesc în care lucrăm, povestim și ne susținem unii pe alții.
Mulțumim colegilor care, prin rolurile lor de acasă: mame, bunici, educatori, mecanici și multe altele aduc în echipa Provi experiențe care ne inspiră și ne cresc în fiecare zi.

Mulțumim tuturor partenerilor și colegilor care au crezut în aceste proiecte și au pus în ele timp, energie și suflet. Ne bucurăm să fim parte dintr-o industrie care construiește cu sens și care își asumă roluri importante în societate.