În perioada 13 -17 octombrie, am sărbătorit cea de-a cincea ediție a Learning Festival, un eveniment care aduce împreună colegi din toate țările IPF, cu sesiuni globale în limba engleză și sesiuni locale în limba română.
Anul acesta, peste 1000 de colegi s-au conectat într-un format hybrid, live din sediul central și online, pentru a descoperi perspective noi și inspirație, învățând împreună.
Am avut privilegiul să ascultăm invitați remarcabili care ne-au făcut să privim altfel lumea:
- Diana Stanculeanu - ne-a oferit perspective despre parenting în era digitală și cum să menținem echilibrul între viața personală și cea profesională.
- Andreea Rosca -ne-a arătat cum incertitudinea poate fi transformată în oportunitate printr-o minte deschisă.
- Cosmin Alexandru - ne-a făcut să reflectăm la cum diferențele culturale influențează colaborarea și cum putem construi punți între oameni.
- Silvia Stelea & Irina Crocker - ne-au oferit o lecție despre recunoștință și optimism prin povești pline de emoție.
- Dorel Grigore - ne-a provocat să ne întrebăm cum să ne păstrăm umanitatea într-o lume a roboților.
Learning Festival continuă să fie declarația noastră că învățarea nu se oprește niciodată, indiferent de rol sau experiență.