BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL
BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL

BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL

4.13

8 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare BOOKING HOLDINGS ROMANIA SRL

Booking Holdings Romania este un Centru de Excelență și este parte a Booking Holdings, cel mai mare furnizor global de servicii turistice online și de servicii conexe.

 

Centrul de Excelență a fost deschis pentru a oferi acces la specialiști de înaltă calificare în domeniul tehnologiei, pentru a susține proiecte bazate pe tehnologii noi și emergente, folosind bunele practici din industrie, dar și pentru a promova oportunități de colaborare între toate brandurile Booking Holdings, inclusiv Booking.com, Priceline, Agoda, KAYAK, OpenTable și Rentalcars.com.

 

Suntem în creștere și căutăm colegi pentru echipele noastre de specialiști. Alătură-te misiunii noastre și hai să facem mai ușoară experiența celor care vor să descopere lumea.

De ce sa lucrezi cu noi?

Cultura noastră promovează un mediu în care colaborarea, transparența și succesul sunt pe primul loc. Ne luăm angajamentul pentru construirea unui mediu de lucru extraordinar și le oferim colegilor noștri resursele de care au nevoie pentru a reuși, proiecte provocatoare și motivante, dar și oportunități de învățare continuă.

Statistici companie