Campus2Work 2026: The Festival of Futures

Ești student sau la început de carieră? Fă primul pas spre viitorul tău!

Nestlé România Nestlé România

Te: 021.204.4000
Fax: 021.204.4030
Site: www.nestle.ro

Prezentare Nestlé România

Nestlé este una dintre cele mai cunoscute companii din industria alimentară la nivel global, iar în România povestea sa se construiește de peste 30 de ani.

Dincolo de portofoliul impresionant de produse și branduri iubite de consumatori, Nestlé este o comunitate de oameni uniți de valori comune și de dorința de a face o diferență pozitivă. Astăzi, echipa noastră din România numără aproximativ 600 de colegi care contribuie, zi de zi, la misiunea noastră de a îmbunătăți calitatea vieții și de a crea un viitor mai sănătos.

La Nestlé, fiecare coleg vine cu propria poveste. Unii ajung aici atrași de brandurile puternice, alții de oportunitățile de dezvoltare sau de programele dedicate studenților și tinerilor profesioniști. Există și cei care au auzit pur și simplu că atmosfera este una prietenoasă, iar odată ajunși aici descoperă că lucrurile chiar așa sunt.

În România, Nestlé continuă să scrie povești noi prin inițiative de dezvoltare profesională, programe de internship în care studenții lucrează alături de specialiști și proiecte care contribuie la comunitate. Investiția nu se face doar în produse și branduri, ci mai ales în oameni.

De ce sa lucrezi cu noi?

Acest colaj vizual prezintă echipe Nestlé în spații moderne de birou, colaborând în discuții informale și sesiuni de lucru la mesele de lucru. Imaginile surprind mediul prietenos, cultura orientată spre oameni și atmosfera de echipă caracteristică Nestlé România. Layoutul include și mesajul „Be a force for good and thrive in a collaborative team that inspires you”, care reflectă valorile de colaborare, impact pozitiv și dezvoltare continuă din cadrul companiei. Fotografiile evidențiază modul de lucru modern, interacțiunea autentică dintre colegi și focusul Nestlé pe comunitate, respect și performanță colectivă.La Nestlé, credem că oamenii sunt motorul transformării și cheia succesului nostru. De aceea, construim un mediu în care fiecare coleg este ascultat, sprijinit și valorizat pentru contribuția sa.

Ne definesc:

• Respectul — pentru oameni, idei, diversitate și diferențe.
  • Dezvoltarea continuă — oferim programe de învățare, mobilitate internă și oportunități de creștere pentru toate nivelurile de carieră.
  • Inovația — încurajăm inițiativa, curiozitatea și modul de lucru agil.

Suntem o organizație în care se pune accent pe responsabilitate, autonomie și puterea colaborării. Indiferent de rol, vei găsi o echipă deschisă, profesionistă și gata să te susțină.

Flexibilitate reală și un mod de lucru hibrid adaptat oamenilor

În Nestlé, flexibilitatea nu este doar un beneficiu, ci o cultură. Am regândit modul de lucru astfel încât colegii să își poată organiza timpul eficient, menținând un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

• Model de lucru hibrid, cu zile la birou și zile lucrate remote (50%-50%).
  • Flexibilitate în program, pentru a acomoda nevoile fiecăruia.
  • Spații de lucru prietenoase, gândite pentru colaborare, creativitate și bunăstare.

Credem că oamenii performează cel mai bine atunci când au libertatea și încrederea de a lucra în ritmul lor, într-un mediu care îi susține.

Alătură-te echipei Nestlé România

Dacă îți dorești să lucrezi într-o companie cu tradiție, într-o echipă care încurajează dezvoltarea, inovația și echilibrul, Nestlé România este locul potrivit pentru tine.
Aici poți contribui la proiecte cu impact real, poți crește profesional și poți fi parte dintr-o cultură care pune oamenii pe primul loc.

Statistici companie