Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Raiffeisen Bank Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

729 evaluări

Prezentare Raiffeisen Bank

Prezentare Raiffeisen Bank

Bine te-am găsit! Noi suntem Raiffeisen Bank, bancă universală de top pe piața românească 💛

De mai bine de 25 de ani, susținem mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile celor peste 2,3 milioane de clienți.

Continuăm să contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată, suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație și nu în ultimul rând, artă și cultură.

Viziunea noastră este să fim ecosistemul financiar preferat din România, unde clienții, angajații și partenerii noștri își împărtășesc unii altora experiența și mobilizează resurse pentru a crea valoare pentru toți.

Raiffeisen Bank susține egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați în domeniul muncii și promovează, pentru toți candidații și angajații, un mediu de lucru echitabil și inclusiv, în care sunt tratați cu respect și demnitate, fără nicio formă de discriminare sau hărțuire.

De ce sa lucrezi cu noi?

De ce să lucrezi cu noi?

Te gândești să aplici pentru o poziție în echipa Raiffeisen Bank? Hai să vorbim 1:1!

Așteaptă-te la echipe de lucru agile, la concepte de lucru hibrid și un cadru de lucru modern. Ne străduim să oferim oamenilor noștri o experiență profesională remarcabilă. Susținem dezvoltarea personală și perfecționarea. Prețuim talentul și premiem rezultatele.

Să lucrezi la Raiffeisen Bank înseamnă să fii alături de oameni care împărtășesc aceeași viziune și aceeași pasiune pentru excelență, ca parte a unui grup internațional. Colaborarea, responsabilitatea, învățarea și proactivitatea sunt valorile pe care ne bazăm pentru a construi un ecosistem financiar de referință în toate țările în care activăm.

În plus, în Raiffeisen Bank cu toții avem un rol aparte, suntem Bankfluenceri 🤩! Știm tot ce mișcă în lumea financiară, chiar și dincolo de banking. Folosim zilnic inteligența artificială și instrumentele digitale pentru a ne face munca mai eficientă și mai ușoară. Și suntem mereu dornici să dăm mai departe din cunoștințele noastre.

Acestea sunt comportamentele unui #bankfluencer. Și ne mândrim cu aproape 5.000 de bankfluenceri 🥳, în toată echipa Raiffeisen.

Fie că ești la început de carieră, fie că ai experiență, ai toate șansele să îți faci drum prin viitor mai ușor alături de echipa Raiffeisen Bank. Alege rolul care ți se potrivește și aplică cu încredere. Sau, scrie-ne pur și simplu, și întreabă-ne ce oportunități avem deschise.

Te așteptăm pe pagina noastră de cariere pentru a vedea toate rolurile disponibile și a fi parte din echipa Raiffeisen.

Statistici companie