Ești plătit corect în era AI?

Participă anonim la sondajul regional despre salarii, joburi și impactul automatizării.

Secom Healthcare Group Secom Healthcare Group
Secom Healthcare Group

Secom Healthcare Group

3,92

77 evaluări

Prezentare Secom Healthcare Group

Suntem Secom Healthcare Group, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă și un partener de încredere pentru sănătatea românilor. Cu o experiență de peste 20 de ani, misiunea noastră este să inspirăm oamenii să aibă mai multă grijă de ei prin prevenție și echilibru.

Dar visul Secom, de a deveni lideri în wellness prin brandul nostru propriu Good Routine®, Importuri Exclusive și Retail, începe cu oamenii noștri. Suntem o echipă care crede în impactul pe care îl putem avea în societate, oferind produse de cea mai înaltă calitate, validate științific.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem mereu pregătiți să primim noi colegi, profesioniști dedicați domeniului în care activează.

Dacă ești o persoană care apreciază un mediu dinamic, unde performanța este dublată de empatie și respect, Secom este locul potrivit. Ne desfășurăm activitatea în sediul nostru modern din clădirea Equilibrium (București), pe teren la medici & farmaciști sau în cele 22 magazine proprii, dar suntem uniți de aceeași pasiune pentru wellness și viață trăită cu sens.

La noi vei experimenta:

• Dorința de a acționa conform unui set simplu, dar profund de valori;
  • Claritatea scopurilor, consecvență;
  • Respectarea angajamentelor;
  • Un loc în care autenticitatea este încurajată;
  • Deschidere și transparență;
  • Energie;
  • Viteză de reacție (hotărârile sunt luate analizând informațiile disponibile și acționând rapid, cu o bună doză de curaj și încredere);
  • Un loc în care există oportunitatea de a construi, iar ideile noi sunt încurajate.

Ce nu vei găsi intrând în lumea Secom?

• Structuri rigide;
  • Abordare elitista, în care există privilegii speciale pentru diverse categorii de colegi;
  • Formalizare accentuată.

Dezvoltăm Lumea Secom! Împreună, în armonie!

Statistici companie

Beneficii companie