După lansarea celei mai recente ediții a programului Auchan Trainee, ne bucurăm să avem alături de noi o nouă generație de tineri entuziaști, care au început deja să-și desfășoare activitatea în companie.
Studenți și masteranzi din domenii diverse – de la Marketing și Logistică, la IT, Resurse Umane sau Vânzări – s-au alăturat echipelor noastre, aducând energie, idei proaspete și o perspectivă diferită asupra modului în care construim împreună retailul de mâine.
Ce înseamnă această experiență pentru un tânăr aflat la primul său pas în carieră?
Pentru a afla chiar de la ei, i-am rugat să ne povestească, pe scurt, cum trăiesc această experiență:
"În aceste luni am învățat importanța lucrului în echipă și a comunicării eficiente, iar cel mai tare m-a surprins deschiderea oamenilor și dorința lor de a te sprijini să crești". Andreea Pirtac - DAI
„M-a surprins deschiderea managerilor către idei noi, chiar și de la un trainee, iar dacă ar fi să-mi dau un sfat de început, mi-aș spune să fiu curios, relaxat și să profit de fiecare oportunitate de învățare" Robert Miu- Marketing
„Am învățat că orice greșeală e, de fapt, un pas înainte. Aici simți că părerea ta contează, chiar dacă ești la început de drum.” – Dennis Zaharia, Securitate Economică
„Cel mai important aspect? Faptul că vii la job pentru că îți place mediul, oamenii și ceea ce faci – nu pentru că trebuie.”- Ioana Sandu, Corporate & Retail Media
În imagini, o parte dintre noii noștri colegi.
Le urăm mult succes tuturor!