Atrage și păstrează cei mai buni oameni în cadrul companiei tale

Undelucram.ro ajută angajatorii să primească mai mulți candidați de calitate și în același timp să își construiască brandul de angajator de top

Creează contul aici

Peste 100 de angajatori au încredere în noi

  • Employer branding
  • Jobbing
  • Advertising

Employer branding

Este de multă vreme mai mult decât o altă sarcină a departamentelor de HR. În fapt, strategia de employer branding este un efort comun al departamentelor de marketing și HR, împreună cu CEO-ul companiei.

Astfel, employer branding-ul se referă la eforturile de a crea un pipeline constant de talente prin acțiuni gândite special pentru etapa în care se află candidatul în raport cu compania. De la faza de awareness, la cea de achiziție și până la referral, ciclul de atragere a unui talent în companie seamănă cu un ciclu standard de vânzare.

Cum ajută employer branding-ul pe Undelucram.ro

Scăderea timpului de recrutare cu 20%

50% prezență mai mare la interviu

Scăderea costurilor de recrutare

Creșterea ratei de retenție

Vezi mai multe detalii

Jobbing

Soluția de JOBBING pe Undelucram.ro a venit ca un răspuns la solicitarea utilizatorilor noștri de a putea aplica direct pe platformă la companiile despre care citesc.

În medie, un candidat citește cel puțin 5 recenzii pe Undelucram.ro înainte de a aplica pentru un job. Soluțiile de jobbing Undelucram.ro se diferențiază prin posibilitatea de a targeta doar userii care sunt interesați chiar de compania care recrutează sau de companii similare.

Soluțiile noastre de postare de joburi funcționează în baza unei subscripții anuale în schimbul căreia poți publica un număr nelimitat de locuri de muncă pe platforma Undelucram.ro.

Vezi mai multe detalii

Advertising

Cu peste 650.000 de vizitatori în fiecare lună, peste 650.000 de utilizatori înregistrați și mai mult de 2.000.000 de afișări lunar, Undelucram.ro poate oferi companiilor din România un canal nou de promovare pentru creșterea vizibilității brandului și diferențierea față de competiție.

Video pe homepage

Promovare în secțiunea de studenți

Promovare pe profilul competitorilor

Vezi mai multe detalii

Suntem cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România, iar soluțiile noastre fac diferența în procesele de recrutare ale angajatorilor implicați.

Testimoniale

Otilia Pavel - London Stock Exchange Group Romania

Talent Acquisition Manager

“Our relationship with Undelucram started in 2019, and has been a very positive experience right from the onset. The presence of our organisation on the platform brings us closer to our community, and offers insights from current and former colleagues who shared their experiences at LSEG Romania. It also offers potential new colleagues more visibility on life at LSEG.”

Coca-Cola HBC Romania

Pentru noi a fost important să fim aproape de candidați, dar și să oferim un spațiu în care atât foștii sau actualii angajați, cât și cei interesați de o carieră în Coca-Cola HBC România să schimbe în mod transparent impresii despre experiența lor. Iar Undelucrăm a oferit acest cadru.

Iar pe lângă zona de evaluări ale candidaților, apreciem și zona de analitice a platformei, de unde ne extragem insight-uri relevante pentru acțiunile noastre de employer branding și recrutare.

Dorina Petre - dm drogerie markt

Specialist Dezvoltare Personal

După mai bine de un an și jumătate de colaborare, descrierea cea mai bună a relației de business cu Undelucram este încrederea și dezvoltarea continuă și reciprocă.

Feedback-ul primit din partea foștilor sau actualilor angajați ne ajută să ne îmbunătățim modul de lucru și relația cu ei, iar potențialilor angajați le oferă o imagine clară despre companie.

Undelucram este despre oameni și despre opiniile și recomandările lor, iar pentru dm drogerie markt aceste aspecte sunt importante, deoarece fac parte din cultura noastră organizațională.

Employer branding este o componentă cheie pentru o strategie de succes a unei companii, iar Undelucram ne oferă soluții și sprijin în acest demers. Acesta este unul din motivele pentru care am ales să lucrăm cu voi și pentru care îndemnăm și alte companii să o facă.

Maria Marcovici - Continental Romania

Head of HR Communications Romania

Colaborarea cu Undelucram.ro este importantă pentru noi deoarece ne permite sa vedem feedback-uri neprelucrate ale actualilor și foștilor angajați, dându-ne astfel noi informații despre procesele și beneficiile pe care putem să le îmbunătățim în locațiile noastre. De asemenea, ne uităm atent la feedback-urile candidaților și încercăm să îmbunătățim permanent experiența pe care aceștia o au în procesul nostru de selecție.

Adina Lupescu - JTI Romania

Recruitment & Employer Branding Specialist

Prezența JTI pe platforma Undelucrăm reprezintă pentru noi o modalitate de a comunica informații utile persoanelor interesate de oportunitățiile, valorile, cultura organizațională și modul de lucru din JTI.

Evaluările primite aici ne ajută să ne îmbunătățim continuu procesele interne, astfel încât experiența angajaților noștri să fie una plăcută, într-un mediu de lucru pozitiv, iar aceștia să devină ambasadorii JTI.

Platforma Undelucrăm susține transparența și este ușor de utilizat, iar reprezentanții acesteia sunt profesioniști.

Monica Georgescu - EY Romania

Employer Branding & Internal Communication Coordinator

UL has contributed to raising awareness and attractiveness of the EY employer brand to a wider audience, share our culture and our value proposition, as well as promote our colleagues’ and collaborators’ impressions and opinions on EY Romania.

At EY, we see ourselves as builders of a better working world and, in many respects, UL shares a similar vision in the Romanian labor market. They strive to accurately depict and assess Romanian employers, as well as push for transparency and change.

Maria Georgiana Olaru - BCR - Banca Comerciala Romana SA

Specialist Employer Branding

Ne bucurăm de fiecare dată când avem șansa de a ne mândri cu ceea ce facem noi, colegii de la BCR. Și este cu atât mai frumos când ai un loc unde oamenii de pretutindeni pot intra să citească mărturiile colegilor din BCR și să afle direct de la sursă cum este mediul nostru de lucru și cu ce ne mândrim. Undelucram.ro ne-a ajutat să comunicăm mai ușor cu toți candidații.

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII DE PROFESIONIȘTI UNDELUCRAM.RO!

Profită de toate avantajele pe care acestea ți le oferă!

Contactează echipa noastră de vânzări și află mai multe detalii.

EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING și JOBBING

Cristina Ionescu

0771 366 040
Cristina.Ionescu@undelucram.ro
EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING și JOBBING

Aura Voicu

0770 413 709
Aura.Voicu@undelucram.ro
EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING și JOBBING

Sabina Preda

0770 395 376
Sabina.Preda@undelucram.ro