Atrage și păstrează cei mai buni oameni în cadrul companiei tale

Undelucram.ro ajută angajatorii să primească mai mulți candidați de calitate și în același timp să își construiască brandul de angajator de top

Creează contul aici

Peste 100 de angajatori au încredere în noi

  • Employer branding
  • Jobbing
  • Advertising

Employer branding

Este de multă vreme mai mult decât o altă sarcină a departamentelor de HR. În fapt, strategia de employer branding este un efort comun al departamentelor de marketing și HR, împreună cu CEO-ul companiei.

Astfel, employer branding-ul se referă la eforturile de a crea un pipeline constant de talente prin acțiuni gândite special pentru etapa în care se află candidatul în raport cu compania. De la faza de awareness, la cea de achiziție și până la referral, ciclul de atragere a unui talent în companie seamănă cu un ciclu standard de vânzare.

Cum ajută employer branding-ul pe Undelucram.ro

Scăderea timpului de recrutare cu 20%

50% prezență mai mare la interviu

Scăderea costurilor de recrutare

Creșterea ratei de retenție

Vezi mai multe detalii

Jobbing

Soluția de JOBBING pe Undelucram.ro a venit ca un răspuns la solicitarea utilizatorilor noștri de a putea aplica direct pe platformă la companiile despre care citesc.

În medie, un candidat citește cel puțin 5 recenzii pe Undelucram.ro înainte de a aplica pentru un job. Soluțiile de jobbing Undelucram.ro se diferențiază prin posibilitatea de a targeta doar userii care sunt interesați chiar de compania care recrutează sau de companii similare.

Soluțiile noastre de postare de joburi funcționează în baza unei subscripții anuale în schimbul căreia poți publica un număr nelimitat de locuri de muncă pe platforma Undelucram.ro.

Vezi mai multe detalii

Advertising

Cu peste 500.000 de vizitatori în fiecare lună, peste 500.000 de utilizatori înregistrați și mai mult de 2.000.000 de afișări lunar, Undelucram.ro poate oferi companiilor din România un canal nou de promovare pentru creșterea vizibilității brandului și diferențierea față de competiție.

Video pe homepage

Promovare în secțiunea de studenți

Promovare pe profilul competitorilor

Vezi mai multe detalii

Suntem cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România, iar soluțiile noastre fac diferența în procesele de recrutare ale angajatorilor implicați.

Testimoniale

Oana Minea – Stefanini

Talent Branding Specialist

Colaborarea cu Undelucram.ro înseamnă pentru noi o punte de comunicare cu actualii sau foștii angajați și candidații care ne-au trecut pragul. Am regăsit aici feedback-uri relevante și constructive, așa că am decis să activăm contul de angajator pentru a putea răspunde părerilor împărtășite.

Ne bucurăm să folosim constant review-urile primite pentru a ne face mediul de lucru și mai plăcut.

Îi încurajăm pe cei care doresc să îmbunătățească atmosfera din birouri să își personalizeze profilul pe site și să acorde interes părerilor primite!

Paula Frățilă – GENPACT

Recruitment Marketing Lead – Europe

If a company wants to survive in the war for talent today, it must delve into the realm of Undelucram.ro, not only to attract new hires but also to stay up to date and retain its existing employees.

Cristiana Andrei – Adobe Romania

Communications Specialist

Ne dorim foarte mult să fim mai aproape de oamenii interesați de Adobe România, cultura noastră sau proiectele la care lucrăm în București. Incercăm să oferim căt mai multe detalii despre noi, dar și despre pozițiile disponibile în site-ul nostru.

Am ales Undelucram.ro datorita platformei prietenoase și ușor de folosit. Apreciem faptul ca putem oferi candidaților informații despre Adobe România, fotografii din site sau cu colegi, dar și clipuri video. Toate ne ajută în a fi cat mai transparenți. În plus, suntem foarte interesați si de partea de evaluări trimisă de candidați sau angajați Adobe România. Incurajăm orice feedback și le tratam cu seriozitate.

Corina Matu - Metro Systems

Talent Acqusition & Employer Branding Partner

Primul cuvânt care la care mă gândesc când spun Undelucram.ro este “ascultare”, fiindcă pe parcursul celor aproape 3 ani de colaborare am observat că echipa ascultă feedbackul clienților și își adaptează liniile de business în funcție de acesta. Relația pe care am creat-o cu Undelucram.ro este una bazată pe incredere și prietenie. Apreciez proactivitatea echipei în elaborarea statisticilor și a recomandărilor privind aria de employer branding.

Undelucram.ro s-a transformat de la un simplu forum la o platformă foarte elaborată de recomandări și employer branding. Creșterea s-a realizat sustenabil și într-un mod inovator. Acesta a fost motivul care ne-a determinat să alegem parteneriatul Undelucram.ro și suntem convinși că nu se vor opri aici. Recomand folosirea platformei în primul rând echipelor de HR si de Employer branding pentru o comunicare transparentă a culturii organizaționale, dar și prietenilor pentru a se informa cu privire la cei mai potriviți angajatori.

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII DE PROFESIONIȘTI UNDELUCRAM.RO!

Profită de toate avantajele pe care acestea ți le oferă!

Contactează echipa noastră de vânzări și află mai multe detalii.

EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING și JOBBING

Cristina Ionescu

0771 366 040
Cristina.Ionescu@undelucram.ro
EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING și JOBBING

Aura Voicu

0770 413 709
Aura.Voicu@undelucram.ro