Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Asistent Achiziții ( contract cu perioada determinata de 2 ani) - Auchan Romania
Apply externally

Asistent Achiziții ( contract cu perioada determinata de 2 ani)

Published 13.06.2025 | Expires 29.07.2025

Job description

Noi, colegii din echipa de Achiziții căutăm un nou coleg sau o nouă colegă, alături de care să împărtășim bucurii, victorii, încercări reușite sau nereușite, experiențe, provocări și inovații! Ești pasionat de comerț atât fizic cât și online și îți place să găsești soluții pentru un comerț de succes? Te așteptăm să ne inspiri!

Candidatul ideal

• Studii superioare absolvite
  • Cunostințe utilizare MS OFFICE (Excel, Word, PowerPoint)
  • Abilități de comunicare, spirit de organizare, adaptabilitate, eficiență, performanță în muncă și orientare către rezultat
  • Pasiune pentru produse și orientare către client.

Descrierea jobului

• Gestionarea comenzilor, stocurilor și relația cu furnizorii
  • Emiterea, clasarea și arhivarea diferitelor documente și dosare
  • Listarea articolelor și furnizorilor noi
  • Gestionarea indicatorilor de rentabilitate, promoții/schimbări de pret
  • Centralizarea fișierelor promo, schimbărilor de tarif, listarile noi
  • Semnalarea diferențelor și transmiterea lor către responsabilul de grup
  • Gestionarea agendei comune și a programului de întâlniri ale achizitorilor pentru planificarea sălilor de negociere și pentru primirea furnizorilor.

Ce te va face să te bucuri de viața în Auchan?

• Pachetul de remunerație (salariul competitiv, bonuri de masă, prima de Paste și de Crăciun, prima de vacanta, prime de performanta)
  • Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta
  • Zilele de concediu de odihnă suplimentare în creștere în funcție de vechime
  • Ziua liberă de ziua ta de naștere
  • Asigurarea de sănătate
  • Asigurarea de viață,
  • Asigurarea stomatologică
  • Mediul de lucru plăcut, în care te simți respectat/a și apreciat/a
  • Colegii minunați, alături de care vei simți cu adevărat ce înseamnă să te și distrezi la muncă
  • Multiplele oportunități de formare, dezvoltare, job rotations și evoluție ierarhică într-o companie în care cultura organizației este bazată pe valori precum Încrederea, Deschiderea, Excelența și care pune în centrul preocupărilor constante emoțiile angajaților săi

Te provoacă aceasta oportunitate? Te regăsești în tot ce ți-am povestit mai sus ? Aplică acum !

Auchan Romania

Auchan Romania