Inginer/Sef de schimb- Recea Salaj - Cemacon SA

Inginer/Sef de schimb- Recea Salaj

Published 26.08.2025 | Expires 10.10.2025
Apply

Job description

Căutăm Inginer / Șef de schimb care să se alăture unei echipe dinamice, într-o companie aflată într-un proces continuu de creștere și transformare.︁︁︇︂︃︍︇︇︂︆︄︅︁︁︎︌︈︂︇︍︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎
Oferim un mediu motivant, în care inițiativa este apreciată, iar dezvoltarea profesională este susținută.
Dacă îți dorești un rol cu impact real, te așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

Candidatul ideal:

• ai studii superioare tehnice (inginerie chimică, electrică sau mecanică);
  • ai minimum 2 ani de experiență într-un rol similar;
  • ai cunoștințe de operare PC;
  • înțelegi organizarea producției și a muncii;
  • ești disponibil(ă) pentru lucru în schimburi.

Ne dorim să fii o persoană cu:

• abilități de planificare, organizare și coordonare a unei echipe;
  • bune abilități de comunicare și relaționare;
  • inițiativă și atitudine proactivă.

Descrierea jobului:

• vei planifica și organiza activitatea de producție conform planului și programului de mentenanță;
  • vei coordona echipa pe schimb, alocând sarcini și responsabilități;
  • vei oferi suport tehnic și vei instrui colegii;
  • vei raporta datele de producție (volume, calitate, consumuri etc.);
  • vei asigura respectarea standardelor de calitate și buna funcționare a echipamentelor;
  • vei contribui la menținerea condițiilor de siguranță și sănătate în muncă.

Pachet oferit:

• Bonus de performanță;
  • Tichete de masă,
  • Prime de Paște și de Crăciun;
  • Prime conform Contractului Colectiv de Muncă;
  • Asigurare de accident;
  • Integrare rapidă și plăcută într-o echipă de profesioniști dedicați și motivați;
  • Oportunități de dezvoltare profesională în cadrul Grupului;

Descrierea companiei

CEMACON este cel mai mare producător cu capital românesc și lider pe piața blocurilor ceramice din România și a obținut pentru al doilea an consecutiv certificarea "Best Managed Companies". Spiritul antreprenorial al companiei, susținut de acționarul majoritar Pavăl Holding, contribuie semnificativ la remarcabila sa performanță pe piață.

De peste 55 de ani, combinăm expertiza cu inovația pentru a oferi produse 100% naturale și soluții de zidărie cu performanță energetică superioară. Începând cu anul 2023, producem cărămidă aparentă într-o fabrică unică în România, un produs destinat esteticii fațadelor.

La CEMACON înțelegem importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care te încurajăm să accesezi www.cemacon.ro și să citești “Politica de confidențialitate” privind drepturile cu privire la datele pe care ni le incredinteazezi aplicând la un rol care te interesează

Cemacon SA

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Medium level (2-5 years)
Type of job Full-time
Cities Recea