Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Ofiter suport servicii investitii senior Suport Servicii Investitii - Raiffeisen Bank
Apply externally

Ofiter suport servicii investitii senior Suport Servicii Investitii

Published 22.07.2025 | Expires 08.09.2025

Job description

Alatura-te echipei noastre pe pozitia de Ofiter Senior Servicii de Investiii

Ca Ofițer senior Servicii de Investiții, vei juca un rol esential in gestionarea tranzactiilor si a serviciilor de investitii financiare, asigurand precizia si eficienta proceselor noastre operationale.

Vei fi responsabil de confirmarea si decontarea tranzactiilor, reconcilierea activelor clientilor, precum si de asigurarea suportului necesar clientilor in diverse aspecte legate de tranzactii si informatii financiare.

Cu abilitati de comunicare si de lucru in echipa, vei colabora cu departamentele interne si vei participa la implementarea de solutii tehnice noi pentru a imbunatati eficienta si performanta departamentului.

Daca esti motivat, orientat catre rezultate si dornic sa contribui la succesul unei institutii financiare de prestigiu, te asteptam sa aplici pentru aceasta pozitie la Raiffeisen Bank.

Din acest rol vei fi responsabil de:

●Confirmarea și decontarea tranzacțiilor efectuate de clienți conform regulilor și procedurilor stabilite.

●Reconcilierea activelor și tranzacțiilor clienților pentru a asigura precizia și corectitudinea informațiilor.

●Monitorizarea și gestionarea transferurilor de numerar și valori mobiliare pentru a asigura conformitatea cu reglementările și standardele interne.

●Asigurarea respectării termenelor și a standardelor de calitate în decontarea tranzacțiilor.

●Colaborarea cu departamentele interne și cu clienții pentru a soluționa problemele și a oferi suport în rezolvarea diferitelor situații.

●Participarea la teste și implementarea de soluții tehnice noi pentru a îmbunătăți eficiența și performanța operațională.

●Contribuția la dezvoltarea și implementarea procedurilor și politicilor interne pentru a asigura buna funcționare a activităților de back office.

●Intocmirea si transmiterea de rapoarte catre autoritati si clienti

●Mentinerea legaturii cu institutiile pietei: Depozitarul central, Bursa de valori Bucuresti, agenti custozi, intermediari autorizati;

●Suportul operational pentru clientii bancii ce acceseaza serviciile de intermediere financiara.

Ce este esential sa ai:

1. Experiență relevantă în domeniul serviciilor de investiții financiare și în operațiuni de back office.
  2. Cunoștințe privind instrumentele financiare, instrumentele pieței de capital și pieței valutare.
  3. Cunoștințe solide în domeniul tranzacțiilor financiare și a reglementărilor de piață.
  4. Abilități de comunicare și de lucru în echipă.
  5. Cunoasterea reglementărilor specifice pieței de capital din România precum si privind activitatea depozitarilor (Codul Depozitarului Central, Regulile Sistemului SaFIR).
  6. Cunoștințe de limbi străine – limba engleză.
  7. Cunoștințe PC – Microsoft Office (Excel/Access).

Alte cerinte:

Certificare in vederea oferirii de informatii cu privire la instrumentele financiare

Abilitati cheie

1. Gândire critică.
  2. Atenție la detalii.
  3. Capacitatea de a gestiona multiple sarcini simultan și de a prioritiza eficient.

Exeprienta relevanta:

Experienta in cadrul departamentelor post-tranzactionare in cadrul institutiilor de credit, intermediarilor sau societatilor de administrare a investitiilor

Raiffeisen Bank

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Senior level (> 5 years)
Type of job Full-time
Cities Bucuresti