Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Șef echipă securitate - Auchan Romania
Apply externally

Șef echipă securitate

Published 13.06.2025 | Expires 29.07.2025

Job description

Meseria ta, este pasiunea ta?Dacă ești sociabil îți place să oferi sfaturi, dar să ai și rezultate, vino alături de noi!Căutăm un coleg/colegă care să întregească echipa noastră!

Candidatul ideal

• Studii medii finalizate
  • Atestat calificare profesională în domeniul securității (Obligatoriu)
  • Cunoștințe de operare calculator (PC, MSOffice)
  • Experiență în domeniul securității obiectivelor (Avantaj)

Descrierea jobului

• Verifică sistemul de securitate, control și acces personal/marfă în platformă
  • Asigură monitorizarea video din platforma de către prestatorii de servicii logistice
  • Verifică operațiunile de încărcare-descărcare a mărfurilor și activități conexe din
  • punct de vedere securizare flux fizic din platforme, în scopul diminuării pierderilor
  • companiei
  • Activitatea se desfășoara în ture

Ce te va face să te bucuri de viața în Auchan?

• Pachetul de remunerație (salariul competitiv, bonuri de masă, prima de Paște și de Crăciun,
  • prima de vacanță, prime de performanță)
  • Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta
  • Zilele de concediu de odihnă suplimentare în creștere în funcție de vechime
  • Ziua liberă de ziua ta de naștere
  • Asigurarea de sănătate
  • Asigurarea de viață
  • Asigurarea stomatologică
  • Mediul de lucru plăcut, în care te simți respectat/a și apreciat/a
  • Colegii minunați, alături de care vei simți cu adevărat ce înseamnă să te și distrezi la muncă
  • Multiplele oportunități de formare, dezvoltare, job rotations și evoluție ierarhică într-o
  • companie în care cultura organizației este bazată pe valori precum Încrederea, Deschiderea,
  • Excelența și care pune în centrul preocupărilor constante emoțiile angajaților săi

Te provoacă această oportunitate? Te regăsești în tot ce ți-am povestit mai sus? Aplică acum!

Auchan Romania

Auchan Romania